Гости Guest - . . .- Написано Децембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Uuuuuu, ala bi se ja ovde igraooo... gringrin Јефимија Крунић, Млађони and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Hahahaha, ja sam ko dijete vjerovao da postoje i takvi ti mali liliputanci koji stanuju u tim malim kućicama i voze se tim malim autićima, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Wow!!!! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Uuuuuu, ala bi se ja ovde igraooo... gringrin Их, не бих устајао данима... Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Феноменално ! Сви ми старији смо помало деца па би се играли са свиме тиме ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Рај на земљи... За нас дечаке... и неке девојчице... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Баш ме занима колико овде има деце зарољених у телу одраслих људи. Ево, ја се први јављам, ја бих могао данима да се играм са играчкама. Није ли то неки психолошки проблем? И.стојковић, Лидија Миленковић, pravoslavna and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ма таман посла... Имам ја неке бурагове аутмобилчиће и мечбоксове, па кад дођем можемо да одиграмо 1,2,3... То смо као клинци обожавали, а и сада вако матори "нацртамо" стазу у згради цревном циглом као некад... Тако да ништа немој да бринеш, све је ок.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 "Будите као деца" ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Феноменално! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ja sam inace ljubitelj modela vozova, imao sam kao mali Mehanotehnikine kompozicije - 3 razlicite, i rado bih napravio jednu mali kolekciju toga opet kad bi mogao... a mozda i budem mogao... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука