Solomon Kane Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Мах? Шта ти је?Шта ми је,ништа, само констатујем чињенице,свако ко је дошао са верујема,је прешалтован у модераторе,док рецимо огромна већина жру форумаша,ко по директиви, не сме да пише на верујем,да се не би случајно рејтинг угрозио...Ма,важи! Сви смо ми бирани по "кључу"...али од конзерве. 0212_rolleyes Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Мах? Шта ти је?Шта ми је,ништа, само констатујем чињенице,свако ко је дошао са верујема,је прешалтован у модераторе,док рецимо огромна већина жру форумаша,ко по директиви, не сме да пише на верујем,да се не би случајно рејтинг угрозио... Ти то онако одокативно резонујеш? 0212_rolleyes Ако, ако, имаш право... ја не знам коме је то забрањено и ко коме брани, баш бих волео то да знам, али видим да Ти знаш нешто што ми не знамо. Иначе, то и није тако лоша идеја: ударамо негативне поене ономе ко пише на Верујем. Ево, Теби смо већ прибележили неколико... ја ипак мислим да форум Верујем.орг треба да мења концепцију рада и да се унесе мало живости. Кхм... да се вратимо на митарства илити царинарнице... Родољубе, мене занима једна ствар: Да ли ти Митарства видиш на баш онај начин како су описана у житију блажене Теодоре? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 0212_rolleyes 0110_hahaha 0110_hahaha car si... da li ih vidiš baš na taj način... ili naginješ ONOM,drugom načinu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 link=topic=1048.msg337684#msg337684 date=1294182531] 0212_rolleyes 0110_hahaha 0110_hahaha car si... da li ih vidiš baš na taj način... ili naginješ ONOM,drugom načinu Да. овако је занимљивије stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 ... ја ипак мислим да форум Верујем.орг треба да мења концепцију рада и да се унесе мало живости.Их бре,оче...ћути да те неко са "верујем" не чује.То је исто као кад би тек венчаном пару рекао:"Желим вам срећан брак и много деце,са моје стране.". 0212_rolleyes Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Па не знам шта су то у твојим постовима имали да прочитају. Осим мало формалне логике. 0212_rolleyes 0110_hahaha Имали су да прочитају оно чега су жељни, а ви не можете да им пружите.Почев од формалне логике. 0110_hahaha https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Предлажем свима да не рачунате много са снагом формалне логике...она ипак нема доказну снагу коју ја поседујем...нокаут! 0212_rolleyes Лаку ноћ и надам се да ћете сањати како летите.Кажу да су најлепши снови у којима човек лети...једино што се може десити да у лету иза њега буду својеврсне летеће сподобе.Ајд,здраво! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Родољубе, мене занима једна ствар: Да ли ти Митарства видиш на баш онај начин како су описана у житију блажене Теодоре? Ајме, оче, у пола 1 ме питате за митарства? Верујем да су митарства реалност, одн. да се збива сусрет са демонима који истјазавају душу упокојеног, хотећи да је одвуку у пакао и износећи грехе које је починила за живота. Такође верујем да је ту реалност само делимично могуће пренети путем овоземаљских слика и речи, јер се ради о духовној, интелигибилној реалности. Отприлике као оно што је рекао св. Теофан Затворник. И да су митарства део Посебног суда који се одвија над душом после смрти. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 @ Rodoljub Верујем да су митарства реалност Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 У чему је проблем са "верујем"? Наравно да не знам, ако си на то мислио, али верујем предању Цркве да је то истина, као што верујем и у друге надумне ствари о којима православна вера учи. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 ma jok... mala šala zbog foruma pod tim imenom... mislim,nije valjda da treba da produbljujemo već rečeno... temu sam čitao i shvatio o čemu pričate 0212_rolleyes Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Родољубе, мене занима једна ствар: Да ли ти Митарства видиш на баш онај начин како су описана у житију блажене Теодоре? Ајме, оче, у пола 1 ме питате за митарства? Верујем да су митарства реалност, одн. да се збива сусрет са демонима који истјазавају душу упокојеног, хотећи да је одвуку у пакао и износећи грехе које је починила за живота. Такође верујем да је ту реалност само делимично могуће пренети путем овоземаљских слика и речи, јер се ради о духовној, интелигибилној реалности. Отприлике као оно што је рекао св. Теофан Затворник. И да су митарства део Посебног суда који се одвија над душом после смрти. Eto culi ste narode, nije liturigia vise u centru nije ona vazna. Bitno da vam demoni ne nadju mane. Nemorate vise euharistijski da razmisljate dovoljno je da svaki dan u mislima sebe propustate kroz mitarstva i sve tako dok vam demoni nadju manje mana nego andjeli vrlina. Ko sisa ljubav, trgovina i advokatura su kljucevi obozenja (ako ga ima uopste pored mitarstava). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Дакле, не могу да верујем колика је "гледаност" ове теме! Чим кренемо да пишемо овде, "пиплметар" ђипа ко луд! Мислим да је тему, када сам се ја укључио, прочитало око 4.200 људи. А види сад! Како би било да ја добијем неке бонусе за подизање рејтинга овог форума, а? 0110_hahaha добро кад се ложиш на гледаност - покушај да не скандализујеш народ 4chsmu1 :bla: 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Учење о митарствима се не налази у "свим догматикама", Родољубе. Причаш напамет.чек како сад то? 0110_hahahaНОРМАЛНО да се налази, ал само у оним које он признаје 4chsmu1 :bla: 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука