Александар Милојков Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Немој закључавати пошто је тема увек активна и актуелна. Нека људи кажу оно што мисле. Све је већ речено...али ако желите да и даље разговарате,ок. Не морамо ми, може неко нов да каже нешто паметно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Немој закључавати пошто је тема увек активна и актуелна. Нека људи кажу оно што мисле. Све је већ речено...али ако желите да и даље разговарате,ок. Не морамо ми, може неко нов да каже нешто паметно. ...надам се. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Е, људи, одох ја на спавање, одморите се и ви, па ћемо сутра да се истјазавамо dadaУнапред се радујемо новом,свежем и обогаћеном истјазавању. greengrin Само, Дејане, нећу више да вас истјазавам забадава. Ајде смисли неки бонус, видиш бре да вам је форум ко кошница откад сам у мини прелазном року дошао овде. :cheesy: https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Е, људи, одох ја на спавање, одморите се и ви, па ћемо сутра да се истјазавамо dadaУнапред се радујемо новом,свежем и обогаћеном истјазавању. greengrin Само, Дејане, нећу више да вас истјазавам забадава. Ајде смисли неки бонус, видиш бре да вам је форум ко кошница откад сам у мини прелазном року дошао овде. :cheesy: Хм...плашим се да би давањем бонуса било коме,тј. привилегованим положајем илити "држањем на длану" појединаца, "линија живота" могла почети нагло да се скраћује. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Е, људи, одох ја на спавање, одморите се и ви, па ћемо сутра да се истјазавамо Унапред се радујемо новом,свежем и обогаћеном истјазавању. :cheesy: Само, Дејане, нећу више да вас истјазавам забадава. Ајде смисли неки бонус, видиш бре да вам је форум ко кошница откад сам у мини прелазном року дошао овде. dada Ниси брате ти у питању. Немој тако лако да падаш у прелест. greengrin Налазиш се, ако ниси знао, на највећем православном интернет порталу на Балкану. :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Добро, видим да ти реклама иде од руке. Али чињенице су чињенице. 30. децембра, када сам почео на овој теми, она је била прочитана око 42оо пута. Сада је - иди бегај! За 5 дана преко 6.000 посета. Према томе - дабоме! greengrin Дејане? https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Па не знам шта су то у твојим постовима имали да прочитају. Осим мало формалне логике. greengrin :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 на највећем православном интернет порталу на Балкану. У ком смислу највећем?п.с. Родољуб Не заборави Рођо твој матични форум,јер ови се не либе платити било коју цену,да одвуку људе... greengrin "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Добро, видим да ти реклама иде од руке. Али чињенице су чињљенице. 30. децембра, када сам почео на овој теми, она је била прочитана око 42оо пута. Сада је - иди бегај! За 5 дана преко 6.000 посета. Према томе - дабоме! :cheesy: Дејане? Мене ништа не питај...ја сам само "инструмент" владајуће партије...тј.ја сам само "удараљка". dada шалим се мало,не замери(те)...у сваком случају драго нам је,искрено и од срца,што си са нама,и надамо се да ћеш и даље бити са нама (про боно! и садржајно обогаћивати овај форум! greengrin Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 на највећем православном интернет порталу на Балкану. У ком смислу највећем?п.с. Родољуб Не заборави Рођо твој матични форум,јер ови се не либе платити било коју цену,да одвуку људе... greengrin У смислу да је најпосећенији и најчитанији. А и званичан признања нису изостала. Скоро је био неко прво место. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 što bi reko Del Boy Sacre bleu, Rodney :cheesy: greengrin 70zfof0qsamomolitva Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 на највећем православном интернет порталу на Балкану. У ком смислу највећем?п.с. Родољуб Не заборави Рођо твој матични форум,јер ови се не либе платити било коју цену,да одвуку људе... greengrin Мах? Шта ти је? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 У смислу да је најпосећенији и најчитанији. А и званичан признања нису изостала. Скоро је био неко прво место. :cheesy:Ако уведете тему бројимо до сто хиљада,биће те још читанији и посећенији... greengrin "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 ili možda temu- razgovarajte sa Maxom o ekonomiji u SAD greengrin (interna šala) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Мах? Шта ти је?Шта ми је,ништа, само констатујем чињенице,свако ко је дошао са верујема,је прешалтован у модераторе,док рецимо огромна већина жру форумаша,ко по директиви, не сме да пише на верујем,да се не би случајно рејтинг угрозио... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука