Jump to content

Đakon Andrej Kurajev - o mitarstvima

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немој закључавати пошто је тема увек активна и актуелна. Нека људи кажу оно што мисле.

Све је већ речено...али ако желите да и даље разговарате,ок.

Не морамо ми, може неко нов да каже нешто паметно.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Немој закључавати пошто је тема увек активна и актуелна. Нека људи кажу оно што мисле.

Све је већ речено...али ако желите да и даље разговарате,ок.

Не морамо ми, може неко нов да каже нешто паметно.

...надам се.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Е, људи, одох ја на спавање, одморите се и ви, па ћемо сутра да се истјазавамо  dada

Унапред се радујемо новом,свежем и обогаћеном истјазавању. greengrin  :)

Само, Дејане, нећу више да вас истјазавам забадава. Ајде смисли неки бонус, видиш бре да вам је форум ко кошница откад сам у мини прелазном року дошао овде.  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Е, људи, одох ја на спавање, одморите се и ви, па ћемо сутра да се истјазавамо  dada

Унапред се радујемо новом,свежем и обогаћеном истјазавању. greengrin  :)

Само, Дејане, нећу више да вас истјазавам забадава. Ајде смисли неки бонус, видиш бре да вам је форум ко кошница откад сам у мини прелазном року дошао овде.  :cheesy:

Хм...плашим се да би давањем бонуса било коме,тј. привилегованим положајем илити "држањем на длану" појединаца, "линија живота" могла почети нагло да се скраћује. joooj

Подели на овим сајтовима

Е, људи, одох ја на спавање, одморите се и ви, па ћемо сутра да се истјазавамо  :)

Унапред се радујемо новом,свежем и обогаћеном истјазавању. :cheesy:  ;)

Само, Дејане, нећу више да вас истјазавам забадава. Ајде смисли неки бонус, видиш бре да вам је форум ко кошница откад сам у мини прелазном року дошао овде.  dada

Ниси брате ти у питању. Немој тако лако да падаш у прелест. greengrin Налазиш се, ако ниси знао, на највећем православном интернет порталу на Балкану.  jooojnasznak:) :)

Подели на овим сајтовима

Добро, видим да ти реклама иде од руке.

Али чињенице су чињенице. 30. децембра, када сам почео на овој теми, она је била прочитана око 42оо пута. Сада је - иди бегај! За 5 дана преко 6.000 посета. Према томе - дабоме!  greengrin Дејане?

Подели на овим сајтовима

на највећем православном интернет порталу на Балкану.  

У ком смислу највећем?

п.с. Родољуб

Не заборави Рођо твој матични форум,јер ови се не либе платити било коју цену,да одвуку људе... greengrin

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Добро, видим да ти реклама иде од руке.

Али чињенице су чињљенице. 30. децембра, када сам почео на овој теми, она је била прочитана око 42оо пута. Сада је - иди бегај! За 5 дана преко 6.000 посета. Према томе - дабоме!  :cheesy: Дејане?

Мене ништа не питај...ја сам само "инструмент" владајуће партије...тј.ја сам само "удараљка". dada  joooj

шалим се мало,не замери(те)...у сваком случају драго нам је,искрено и од срца,што си са нама,и надамо се да ћеш и даље бити са нама (про боно! :)) и садржајно обогаћивати овај форум!  greengrin

Подели на овим сајтовима

У ком смислу највећем?

п.с. Родољуб

Не заборави Рођо твој матични форум,јер ови се не либе платити било коју цену,да одвуку људе... greengrin

У смислу да је најпосећенији и најчитанији. А и званичан признања нису изостала. Скоро је био неко прво место. :cheesy:

Подели на овим сајтовима

У ком смислу највећем?

п.с. Родољуб

Мах? Шта ти је?

Подели на овим сајтовима

У смислу да је најпосећенији и најчитанији. А и званичан признања нису изостала. Скоро је био неко прво место. :cheesy:

Ако уведете тему бројимо до сто хиљада,биће те још читанији и посећенији... greengrin

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мах? Шта ти је?

Шта ми је,ништа, само констатујем чињенице,свако ко је дошао са верујема,је прешалтован у модераторе,док рецимо огромна већина жру форумаша,ко по директиви, не сме да пише на верујем,да се не би случајно рејтинг угрозио...

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...