Odahviing Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Размишљам о томе како ћу једног лепог дана обићи цео Свет за Џ Kakav svet i obilazak dok ne odem BAREM do Alfa Kentaura ništa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Размишљам о томе како је исфолирано и шит када се пише нешто што треба да остави утисак. О томе како је човек осуђен да, на крају негде, суштински, остане сам. О томе како су једноставне ствари праве ствари. О томе како је пити и пушити некада невероватно растерећујуће. О томе како је, и поред свега, Бог, на један, много невероватан начин, увек ту. О томе како цигара лепо пуцкета када си је се добро ужелео. О томе колико, тражећи разумевање од другог, можда, негде, не схватајући, штекујеш себе. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Хвала вам bighugbighug ! Мада имала сам више на уму то како је тешко кад сами хоћемо да поднесемо терет живота, а како је много лакше када примимо Господа и Он нам помогне... Јелина and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 O tome kako je život toliko složena i neverovatna stvar. Koliko je vremena bilo potrebno da se na jednoj planeti razvije inteligentan život. A opet to vreme je ništa u odnosu na vreme postojanja univerzuma. A ovaj inteligentan život ništa u odnosu na ogromna prostranstva svemira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1349732977' post='726292] Размишљам о томе како је исфолирано и шит када се пише нешто што треба да остави утисак. О томе како је човек осуђен да, на крају негде, суштински, остане сам. О томе како су једноставне ствари праве ствари. Па ми овде баш опуштено и једноставно ћаскамо. О самоћи вреди размишљати само из перспективе укупне и смислене љубави. Где све иде ка циљу, па и самоћа тренутка. А и та самоћа увек роди нешто... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Мада имала сам више на уму то како је тешко кад сами хоћемо да поднесемо терет живота, а како је много лакше када примимо Господа и Он нам помогне... Ми смо мало заменили Господа, на тренутак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrijević Saša Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 razmišljam o ljudima koji su zbog teškog života od sebe napravili strašila,trudeći se da od svoje dece naprave dobre ljude i dobre vernike,ali je to ostalo neprimećeno jer nisu završili fakultet... мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 @@Dimitrijević Saša, И мени су други, па ћу и ја теби да пожелим smajolik78 Dimitrijević Saša and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Ми смо мало заменили Господа, на тренутак Он је деловао кроз вас :group111: ! Ух, често нисмо ни свесни кад делује кроз/преко нас heaven Драшко and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Evo sad kada sam razmislio koliko je svemir ogroman i kako možde nikada necemo stici ni do druge najbliže zvezde (posle Sunca), razmišljam u Alcubierre-ovom pogonu. Čak planiram sutra i neke knjige o tome naci, a sada odoh da spavam, kad se ugase svetla i sve utihne nekako se najbolje i najlepše razmišlja, šteta što to u mraku nigde ne mogu dokumentovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 О томе како је Ђура из надреалиста фантастичан лик. "Пингвини, здраааво!" Dimitrijević Saša је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Да се не лажемо,не тренутно, већ годину дана,размишљам само о њој,оној која није права, готово да ми Бог послао писану потврду,да је то тако,али тешко је то прихватити... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Ратко- bighugbighug ... Можда ти мислиш да ти и не треба, али ипак bighugbighug ... Ето тако је то добри мој народе... И мене неко вечерас загрлио душом и помогао ми... Лепо је кад човек није сам... А лепо ми је што и своје мислимо делимо једни са другима . Спаја то на неки фин начин... Драшко, kirios1 and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Ратко- bighugbighug ... Можда ти мислиш да ти и не треба, али ипак bighugbighug ... Утеха, здрааааво! Љубав, ма здраааво! Само селфиш ствари. Остало, здраааво! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1349735676' post='726326] Утеха, здрааааво! Љубав, ма здраааво! Само селфиш ствари. Остало, здраааво! Без обзира... и даље bighugbighug !!! ... .smesko. ... Кад будеш схватио, бићеш захвалан. И то не мени :0104cheesy: . И- ћути и допусти ! Имати гард је ок, али само допусти некад, изненадићеш се . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука