Данијел Драгичевић Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 ...kada sanjam, da li tada stvaram? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 razmišljam kako je narod stoka glupa i kako je ovaj svijet jedna *arina velika (barem večeras). a još gore mi pada to što nisam ni ja ništa bolji jer se savršeno uklapam u svo to melo. fuj!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Делимо расположење вечерас... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 heh. živio buraz. ajd valjda ćemo se nekako iskopati iz sveg toga. jednog lijepog dana We will be.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Сутра је већ нови дан, нова ср***. Ал` се некад деси и по нешто лепо за шта вреди истрпети све остало... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 љепе жене пролазе крозз град ја на углу стојим сасвим сам Драшко је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 On 16. 9. 2012. at 2:12, ZvonkoM рече Сутра је већ нови дан, нова ср***. Ал` се некад деси и по нешто лепо за шта вреди истрпети све остало... pa desi, nije baš da se ne desi ali bilo bi malo više cool da to bude proporcionalnije. ne mora baš sekunda sreće za minutu onog što je suprotno. no, život ide dalje. ima neke draži i u toj stalnoj neizvjesnosti ;D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 И ја сам се тако нешто надао, али смо се мало з у прорачуну... Старац и море. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 On 16. 9. 2012. at 2:24, ZvonkoM рече И ја сам се тако нешто надао, али смо се мало з у прорачуну... Старац и море. :Like: :laugh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 баба о уштипцима ја о ..... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 ... ja o listi sladoleda koje bih jeo za doručak: 1. čili-vili 2. šapa 3. sladić Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Размишљам шта да правим за ручак,требају ми стићи дрва па гдје да их истоварим,а сједим за компом и ништа не радим ,одох нешто стварати animal-smiley-075 . Драшко је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 свим мајкама и девојкама које се старају о некоме дао би државну пензију и сваки трећи месец двонедељни бесплатни одмор,по личном избору...бескрајно вам хвала за све што чините за нас...нека вам Господ подари свако добро,снаге,љубави,смирења... мирођија, Биљана, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 O pogrešno povučenim potezima! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 On 30. 9. 2012. at 12:18, Биљана рече O pogrešno povučenim potezima! sve se može popraviti Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука