Jump to content

Karleuša ponovo provocira: Zovem se Isus

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Не, није мени смешно што је она таква сподо.., овај...спорадично необична, нити то какав смо ми народ, већ твој сурово искрени коментар који се нашао у вртлогу хришћанских констатација које имају атмосферу у смислу Бог је воли каква год да је и сл.

Ma jasno, samo se sprdam od muke...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Posvetili smo joj 6 strana..mi, koje ne provocira i koji ne vidimo tj ne mozemo da vidimo njene kvalitete u drugacijoj prici od Bog je voli kakva god da je..a sta ce tek oni drugi,jadice...

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

За само три сата 6 страна теме... жалосно је колико квочка попут ове дотичне може да испровоцира било кога било чиме, у данашње време кад има мо триста чуда и после хиљаду чуда које је и сам ..сама... чинила са собом... Па још и људе који су ајде да не кажем нешто више... а оно... верујући...

Моја покојна баба је знала да каже '' Не дирај ГО _ НО, да смрди''...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Pitate se odakle toliko strana?

Pa veliki bre forum, njih 40-50 gleda temu, svaki drugi napise post-dva i eto ti... obicna statistika...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Зар постоји разлика између Цеце и ЈК ? ^-^

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

i u glasu i u stasu :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Postoji. Ceca je srpska majka karleusa antisrpska majka.

Ove su showbiznismeni.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

шоубизнисвуменке, тачније

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...