Jump to content

Karleuša ponovo provocira: Zovem se Isus

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Hoce ona da privuce paznju,ali jadna ne ume.

Иги, како не уме? Довољно је што носи каиш у функцији сукње, ако ништа друго...

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ništa ni bolja ni gora od Lejdi Gage, Rijane, Britni, Džastina Bibera/Timberlejka i ostale plejade. Ne znam što se primaju svi kad odvali nešto.

Подели на овим сајтовима

treba joj psiholog i otorinolaringolog :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

čekam admina da se oglasi

Sta te tacno uvredilo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

smej.gif

Какав си лик! Дуго се нисам овако насмејала.

Da je bar smesno... not_i

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Da je bar smesno... not_i

Не, није мени смешно што је она таква сподо.., овај...спорадично необична, нити то какав смо ми народ, већ твој сурово искрени коментар који се нашао у вртлогу пажљивих констатација које имају атмосферу у смислу Бог је воли каква год да је, Не треба се никоме подсмевати и сл.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...