Jump to content

Гарант-догодине и код нас

Оцени ову тему

Препоручена порука

Колико год се некоме чинило да су људи депримирани, ово је један блесав начин да се њима скрене пажња.

Није све што је од зезанције, добро и пожељно. Зато бих прије рекао да је ово неко покренуо ко сам жели неку пажњу да изазове усљед њему неког недостатка или комплекса. Неко ће у том метроу повести дјецу, неко је кренуо на посао, неко до града и и неко би хтјео да нормално прође до циља ка коме се упутио, а не да се сусреће са гологузим циркузантима.

Мада не значи да ће ово код нас доћи. Има на западу још других „зезанција“ гдје гологузани трче улицама итд..али није код нас стигло.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

A sta je tacno loseg kod toga da se jedan dan prosetamo bez pantalona? Msm.... ja recimo bih. I sta sad?

Sokirani ste! Videli ste coveka u gacama! wow scary!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A sta je tacno loseg kod toga da se jedan dan prosetamo bez pantalona? Msm.... ja recimo bih. I sta sad?

Јави се кад будеш имао времена да скокнеш до Београда и буди тамо где ти будем рекао па прошетај у гаћама...било би занимљиво гледати све оно што би се десило. :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Glupo pitanje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ја рекох да ме то не шокира, него да ми се не свиђа.

Што се мене тиче, можеш и на родитељски састанак детету такав да идеш.

Што да не, кад и на улици могу да те виде та иста деца разгаћеног.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...