Juan Valdez Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Recimo 2 dana, ali ne znam tacno posto mi je fon stalno prikopcan za komp. Ако ти потраје један дан нешто интензивнијег коришћења, добро је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Све бесплатне су лоше, а оне које се плаћају не могу да се купе из Србије. Ни латинична која долази уз систем није без фалинки - нема слово ”ђ”. Pa placanje se lako zaobidje. Kad vec ne mozes da kupis, jedino ti to ostaje. A ova latinicna koja dolazi uz samsung mi se jako dopada (swype), i naravno ima i slovo đ. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Ja bih imao par predloga: Mobilni telefon ali kablovski, premjesta se zajedno i sa snjurama, malo komplikovano al covjek se navikne vremenom. Najnoviji HIT - poboljsana mobilna verzija, manja i pokretljivija, dratloss-wireless, bez snjura i kablova ali vrlo skupa. Motorcycle mounted Marconi set. Luksuzna kucna verzija - fixni telefon za svakodnevnu upotrebu (nije mobilan - valjda je to vidjet iz slike, taj tamo sto telefonira sjedi). Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Pa placanje se lako zaobidje. Kad vec ne mozes da kupis, jedino ti to ostaje. A ova latinicna koja dolazi uz samsung mi se jako dopada (swype), i naravno ima i slovo đ. Супер за самсунг, HTC нема ”ђ”. А ово за заобилажење плаћања је јако интересантан предлог. Како би било да сличан савет даш за нешто материјално уместо за софтвер? Понављам, нећу да крадем, хоћу да ми се омогући да легално и пуним плућима користим производ који сам скупо платио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Luksuzna kucna verzija - fixni telefon za svakodnevnu upotrebu (nije mobilan - valjda je to vidjet iz slike, taj tamo sto telefonira sjedi). Ovde se ne bira broj vec se prespajaju kablovi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Значи, не верујем... http://www.ubuntu.com/devices/android Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Можда је за дистрибуције, ко хоће да хакује, боље узети неки native Линукс телефон, него андроид, нешто као можда нпр. Samsung 360 M1. "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Можда је за дистрибуције, ко хоће да хакује, боље узети неки native Линукс телефон, него андроид, нешто као можда нпр. Samsung 360 M1. Убунту за Андроид нема никакве везе са хаковањем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Убунту за Андроид нема никакве везе са хаковањем.Да ли сам добро схватио онда, Убунту за Андроид је Убунту који иде „преко” Андроида? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Да ли сам добро схватио онда, Убунту за Андроид је Убунту који иде „преко” Андроида? Тако некако. Када прикључиш телефон на екстерни монитор, добијеш стандардни убунту, који је плус одлично интегрисан са телефоном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука