Odahviing Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Upravo sam odgledao treću sezonu.....celu.... Toliko je jaka da to nije normalno, najviše šta mi se sviđa je što je Robb poginuo. Da objasnim sviđa mi se to što nema glavnih likova, nema nikoga ko je kao neki supaermen ide i pobije sve i svi srećni. Mnogo m ise sviđa kod George Martina ovo što radi isto kao i sa njegovim ocem, taman čovek pomisli da je on glavni lik, da će on sve da pobije, kad ono uskoro padne mrtav. Za par dana ću početi i sa čitanjem knjige. Pokušao sam jednom posle odgledane prve sezone, ali nije bilo knjige ni u bibliotefci ni u knjižari. Samo da kažem još nešto ko got nije pogledao obavezno da pogleda, a što se tiče knjige kad je koju budem pročitao napisađu u grupi šta mislim o njoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Nećeš verovati ko sledeći gine E, i da, 3. i 4. knjiga su knjige sa paralelnim radnjama... tako da ćeš naleteti i na neke spojlere... Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Nećeš verovati ko sledeći gine E, i da, 3. i 4. knjiga su knjige sa paralelnim radnjama... tako da ćeš naleteti i na neke spojlere... SAmo Kalisi i mali midget da prežive Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Izvini Mlađo, odgovorio sam ti pre nego što sam pogledao poslednju epizodu (a to je drastična izmena u odnosu na knjigu u kojoj se duže vreme i ne zna da je Teon živ). Potpuno si u pravu i to bi bio prilično nelogičan potez Remzija... verovatno su hteli da pokažu da Bejlona baš boli uvo za Teona jer ga nije poslušao, a da je Aši drag njen "mali bratić" iako je budala... a da im to ne oduzme mnogo vremena... A oke, jel to nesto drugacije nego u knjizi? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Серија је бледа сенка у односу на књигу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Кише над КастамиромА, ко си па ти, горди лорд речеПред тобом да клекнем јаСамо мачка у друкчијем рухуИ то је истина сваКакво год рухо лав да обучеЈош канџе има лављеМоје су јоште дуге и оштреод твојих ништа мањеИ тако је прич`о и тако је прич`оТај лорд од КастамираАли сада по његовим дворовима само киша свира... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Веома бледа сенка... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Finally, Our Favorite ‘Game Of Thrones’ Characters Have Been ‘Simpsonized’ Read more: http://www.uproxx.com/tv/2013/07/game-of-thrones-characters-simpsons-adrien-noterdaem/#ixzz2YRKsQReb marko_13, gavrosaurus, Зосима and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 marko_13, Зосима, Јаков. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZXSSBu9uKrM&feature=player_embedded#at=200 Јаков., Andre Williams, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZXSSBu9uKrM&feature=player_embedded#at=200 цоол Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Баш тако! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Само да поручим Ланистерима !!! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука