Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

GOT_2.jpg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Joj ko ce docekati sledecu epizodu :0222_shocked:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

:)) srpska baba pokorila Belog hodaca :))

GOT-156-.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne reaguju na ikone :D

GOT-236-.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Контактирај админа ове странице да окачи нешто о либертаријанцима. :smeh1:

Колко контам, комунисти су неки и спрдају се са свим и свачим. Идеолошки сам далеко километрима, ал људи имају врхунски смисао за хумор :)

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...