Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 minutes ago, Ромејац рече

13435543_870550976389882_420652044692863

Gledala sam ga kao Fausta u pozorištu pre neki dan. Isto glumi Fausta kao Džona - ali se totalno transformiše tokom aplauza :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Плутон рече

Личи брате, ал ај да не падамо у параноју. Задњи пут смо видели Сириа са неколико чланова Краљеве гарде док је имао само дрвени мач, а после тога смо једног од чланова краљеве гарде видели, што значи да је он преживео, што даље имплицира да Сирио није преживео, и Арја га је убила. Опет, може да буде да је он један од ових са Бравоса који се баве враџбинама и не мош да их убијеш никако, ал ваљда би се и то до сад открило.

Што рече Ромео, каквих сам се све теорија о Арји нагледао по Нету ових дана, само чекам да прочитам још да је Арја наш рептилски господар са пленете Нубиру.

Једна од вероватнијих теорија ми је да је сарађивала са оним глумцима који су јој направили неке мешине са свињском или другом крвљу које је носила око струка, јер није логично да се онако слободно шета и маше парама кад зна да је јуре најјаче убице на свету. Овако им је заварала траг, бар за неко време.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, RYLAH рече

Личи брате, ал ај да не падамо у параноју. Задњи пут смо видели Сириа са неколико чланова Краљеве гарде док је имао само дрвени мач, а после тога смо једног од чланова краљеве гарде видели, што значи да је он преживео, што даље имплицира да Сирио није преживео, и Арја га је убила. Опет, може да буде да је он један од ових са Бравоса који се баве враџбинама и не мош да их убијеш никако, ал ваљда би се и то до сад открило.

Ту је главна теорија да је Сирио „безлични“ човек.

17 minutes ago, RYLAH рече

Што рече Ромео, каквих сам се све теорија о Арји нагледао по Нету ових дана, само чекам да прочитам још да је Арја наш рептилски господар са пленете Нубиру.

Зато што су много умрсили са њом и то већ пар сезона, а о „безличнима“ се не открива скоро ништа, и даље је све нека мистерија итд., па мора народ сам да смишља.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...