Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

У новом серијалу појављује се српски глумац, који ће бити љубавник госпође Ланистер Серсеи,тако да еротске сцене нећете избећи... :)))

9579294_orig.jpg?332winter.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ne znam kako mi se cini, na same scene seksa nisam obratila toliko paznju... :.mislise.

Pogledacu opet svaku epizodu od pocetka...ali, sto se mene tice, takve scene su sporedne, sama prica mi odvuce paznju, pa to ni ne primecujem...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

pojavile se 4 prve epizode 5. serijala... pogledao sam prvu

Obožavam ovog vodju divljaka (inače, zapališe ga živog : )

2yla7mc.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...