Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

10314629_10152140216967734_2916692725617

"I am a Lannister, Queen for nineteen years, daughter of the most powerful man alive. But I could not save my son."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152140216967734&set=a.93667012733.90163.74133697733&type=1&relevant_count=1

Подели на овим сајтовима

Ау,ово је легендарни говор Тириона, браво царе :good2:

http://www.youtube.com/watch?v=YFROZkA-EWg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Da znas! Najbolja scena u toj epizodi.

Подели на овим сајтовима

Ja sam Drogos :))

KxeZPEtDm2sl.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ja sam John Snow :D

Eh da mi je da imam njegove trbusnjake :D :D :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...