Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 znaci dobar sam jelovnik izabrala za liturgijski dorucak :-X није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ја сам кренуо са јагњетином, ко рекох лајт верзија, али није се баш добро завршило,ух. Ето ми наук за Васкрс. Овај Сићин рецепат изгледа одлично, само без пихтија и свињске главе . Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша M. Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Po meni najopasnije je krenuti sa prasetinom,pogotovo posle posta na vodi.Imao sam par bas neugodnih situacija.Prasetinu zato treba zaobilaziti u sirokom luku! Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 osamucen osamucen njamnjam Suzdržavam se ali džaba , uvjek imam po malo problema sa stomakom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Najbolje male kolicine, kao i uvek, ali svaka cast onome ko to uspeva, i ako si kuci i ako si gost, hrana ti je stalno ispred nosa, pa ti sad odoli iskusenju prejedanja, jos posle perioda "uskracenosti"...umesto da nas taj period navikne i nauci na uzdrzanje, ode mas' u propas'... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука