Ignjatije Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Sretan i Blagosloven Praznik svima! Mir Boziji Hristos se rodi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 http://www.novakdjok...id=1449&jezik=1 "Neka vam Božić, najradosniji hrišćanski praznik, donese zdravlja, sreće, mira i ljubavi koji će vas pratiti cele godine. Mir Božiji! Hristos se rodi!" Novak Đoković Пг је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 ''НЕК` МИР СВУДА ЦАРУЈЕ! НЕК` СЕ СРЦЕ РАДУЈЕ! НЕК` СЕ СВАКО ПОПРАВЉА И ГОСПОДА ПРОСЛАВЉА!'' Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 "Logos postade telo i nastani se medj nama" (Jovan 1.14) HRISTOS SE RODI! suza and Иван Недић је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди! Б Л А Г О С Л О В Е Н Б О Ж И Ћ!!! Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!!! Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди, срећан Божић свима! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди!!! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 ВАИСТИНУ СЕ РОДИ !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 HRISTOS SE RODI. Srećan vam svima Bozic ( i kraj posta ) I jedna lepa sektaska pesma za vas Oglo, Милан Меденица :), Зосима and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midza Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди!!! Срећан Божић свима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 vaistiny se rodi... nadam se da će vam svima biti bolji dan nego meni, jer sam od ranog jutra primila loše vesti Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука