Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Које је ваше мишљење о сајту e-novine.com? Видим да им је Црква омиљена тема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 #*!!#~&**@##^! . . . 0707_read "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Чини ми се да ипак нису БАШ тако добро наклоњени цркви . Блате нам његову светост Патријарха Иринеја и све у негативном духу ! Катастрофа ! Треба их игнорисати ! Е-новине.цом оцена минус минус 10000 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Пљуваоница. Не посећујем тај сајт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Тотални лудаци!Не подносе СПЦ...Ни ја не посећујем то смеће...одавно... Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Malo mi je neprijatno,s obzirom kako su okvalifikovane , ja redovno posecujem sajt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Пера Луковић ноторна пијандура... + ајдуци из Босне (хрвати, муслимани) и по који Срб без мозга. Шта рећи. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Ја га посетим по који пут, просто желим да чујем шта они који мрзе Бога и Цркву мисле. Једино тако могу изградити прави став о неком будућем времену које ће доћи. Такође, пратим и ко су пријатељи тих сајтова, ко их подржава... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Meni je zanimljiv za citanje. U principu ne kritikuju samo crkvu. Kritikuju sve jedan od najboljih clanaka tamo po meni je pokazivanje stanja medijske traznje u sribji clanak gde su izbacili gomilu glupih naslova iz svih onih nasih medija. Dobar posao i ima gomiletina bljutavih naslova nabrojanih i to SVET nije ukljucen dakle dnevnici i nedeljnici samo. Sto se crkve tiche ja sam primetio da kritikuju pojedina politicka ucesca. Nisam primetio da ga bas "biju" po samoj crkvi kao religijskoj instituciji vise po njenom politickom aktivizmu. http://www.youtube.com/watch?v=CvG9nk4VVFE oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Добар вентил за другосрбијанце, ту избљују све што имају. Зато не препоручујем пошто може да буде заразно залазити у канализацију. А поред Цркве, мислим да су им највећи трн у оку Кустурица и Коштуница Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 треба читати, укапирали бисте да тај сајт никог не штеди ... одличан за тренирање неутврђених у вери клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Добар вентил за другосрбијанце, ту избљују све што имају. извини, а ко су ти "другосрбијанци"? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325801185' post='554517] треба читати, укапирали бисте да тај сајт никог не штеди ... одличан за тренирање неутврђених у вери Da, ali poseban akcenat je na Crkvu i jasno pokazuju svoje bezbostvo. Mislim, imaju pravo, mi smo demokratska zemlja... bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325801245' post='554518] извини, а ко су ти "другосрбијанци"? Потражи на википедији Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Da, ali poseban akcenat je na Crkvu i jasno pokazuju svoje bezbostvo. Mislim, imaju pravo, mi smo demokratska zemlja... Istine radi,nije tacno da je poseban akcenat dat Crkvi. Koliko ima takvih clanaka? Kojim povodom su objavljeni? Na sajtu moze da se procita o svim relevantnim dogadjajima kod nas , i regionu. To donimira na unapred osujdenom sajtu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука