Дејан Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 "Tesko onome koji padne u ruke Boga zivoga, bolje bi mu bilo da se nije ni rodio"... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Malo me podseća na rahmetli Miloševića ...ima to nešto u glasu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Malo me podseća na rahmetli Miloševića ...ima to nešto u glasu Haha.... da znas da lici....a ima i malo drzanje kao on, podigao nos .... sto bi rekli italijani, smrdi mu ispod nosa .... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Haha.... da znas da lici....a ima i malo drzanje kao on, podigao nos .... sto bi rekli italijani, smrdi mu ispod nosa .... U psihologiji postoji objasnjenje za zauzimanjem takve poze.S.M. je poznat po tome da je dizao bradu.Dopala mi se italijanska izreka koja prevedeno znaci da mu smrdi iz usta / ja sam je tako shvatio/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 U psihologiji postoji objasnjenje za zauzimanjem takve poze.S.M. je poznat po tome da je dizao bradu.Dopala mi se italijanska izreka koja prevedeno znaci da mu smrdi iz usta / ja sam je tako shvatio/ Pa tako nekako, mada moze da se razume i da ceo smrdi. ha la puzza sotto il naso Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Pa tako nekako, mada moze da se razume i da ceo smrdi. ha la puzza sotto il naso Ne razumem italijanski,hvala ti na pojasnjenju, ali meni efektnije zvuci onako kako sam ja shvatio.Za nekoga go izgovara nepodopstine moze da se upotrebi izreka onako kako sam je shvatio. Smisao izreke nije narusen. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Za ovo sto prica, delimicno je u pravu gradjansko pravna materija im nije losa. Mi smo u Jugi (kraljevini) imali takozvani polu seriatski pravni sistem, dakle muslimani su imali gradjansko pravne zakone na osnovu islam t.j seriatskog prava. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 U potpunosti se slažem sa ovim što je čovjek rekao. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Добро па бар признаје да је било геноцида над Србима од стране Турака. Због оваквих људи не може бити мира овдје на балкану. Међутим немам појма какве везе има шеријат са опстанком Срба? Срби нису опстали због шеријата, већ искључиво због отпора којег су пружали Турцима. Срби се нису држали никаквог шеријата. Да није било пружања отпора, не би данас било Срба више то је јасно, били би сви муслимани. Па нису Срби били окупирани од неког трећег, па да су због Турака опстали. Бити окупиран од Турака, и онда тврдити како се опстало због нечег турског стварно је смјешно. А то што је султан давао паре за изградњу неких манастира, па шта то значи ако је султан владао над Србима? Што се каже управо због тога како је и било истински "кадија те тужи кадија ти суди". Султан је укидао патријаршију, а онда је наводно и помагао. Смјешно. Нека муфтија савјетује своје муслимане да се поносе исламом, али нека пусти Србе на миру ако не зна другачије да говори осим језиком пропаганде. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Iznenadio bih se da je prošla nedelja bez skandalozne izjave ovog političara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Нашао си са ким ћеш да се с()ложиш. Значи, по њеоговом схватању требало би да будемо захвални што су Турци били овде "500 година" (очигледно не зна историју јер директна турска владавина почиње од пада деспотовине 1495 године па нека буде до 1867 године, мада је још 1830 све било готово за Турке, што значи суштински 335 година...то је за само 165 година мање, ништа посебно!) и што су нас поробили, јер у било другом случају, да смо наставили да имамо своју државу или да је неко други господарио Србима, не бисмо сачували свој идентитет. Вероватно зато, из "љубави према Србима" и зарад "очувања српског идентитета" свим силама настоји да дестабилизује државу Србију, у којој иначе има сва права као и Срби (чак и већа...јер када бих ја званично наступио са сличним ставовима по питању, на пример, муслимана, у својој земљи бих моментално завршио у затвору и био проглашен за "националисту, шовинисту и нацисту"...њега , колико видим нико не дира, а заслужио је протеривање из земље или затвор на много година), и да јој уз помоћ својих великих пријатеља САД , у догледној будућности, отме Рашку област, иако су и ту у мањини, и евентуално припоји муслиманима у Босни или створи још једну муслиманску државу на Балкану под патронатом своје вољене Турске...тип пуца од мржње према Србима...он је, једноставно речено, луд! Желе Зека, obi-wan and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 U potpunosti se slažem sa ovim što je čovjek rekao. Ovo sto je on rekao je niz istorijskih apsurda i netacnosti. S kojim se od svega toga ti slazes? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Нашао си са ким ћеш да се с()ложиш. Значи, по њеоговом схватању требало би да будемо захвални што су Турци били овде "500 година" (очигледно не зна историју јер директна турска владавина почиње од пада деспотовине 1495 године па нека буде до 1867 године, мада је још 1830 све било готово за Турке, што значи суштински 335 година...то је за само 165 година мање, ништа посебно!) и што су нас поробили, јер у било другом случају, да смо наставили да имамо своју државу или да је неко други господарио Србима, не бисмо сачували свој идентитет. Вероватно зато, из "љубави према Србима" и зарад "очувања српског идентитета" свим силама настоји да дестабилизује државу Србију, у којој иначе има сва права као и Срби (чак и већа...јер када бих ја званично наступио са сличним ставовима по питању, на пример, муслимана, у својој земљи бих моментално завршио у затвору и био проглашен за "националисту, шовинисту и нацисту"...њега , колико видим нико не дира, а заслужио је протеривање из земље или затвор на много година), и да јој уз помоћ својих великих пријатеља САД , у догледној будућности, отме Рашку област, иако су и ту у мањини, и евентуално припоји муслиманима у Босни или створи још једну муслиманску државу на Балкану под патронатом своје вољене Турске...тип пуца од мржње према Србима...он је, једноставно речено, луд! Bog ti se smilovao Dejane. Nema sumnje da su Turci u određenom historijskom momentu znali da čine nasilje ne samo vama kao tada, podanicima (zimijjama) nego i prema nama, pripadnicima iste vjere na kojoj su i oni. Sa turcima kroz historiju se nije dalo igrati.Ti sigurno znaš da su oni hilafet preoteli od arapa(što smatram ispravnim) i da su neistomišljenike znali najžešće kažnjavati.(Poznat ti je slučaj da su Ismailitske prošitske revolucionare koje su zarobili pobili do zadnjeg(oko 25000).Međutim, vladali su vama kao što ti navede oko tri i po stolječa.Mogli su vas pobiti jer ste bili nadjačan ummet(narod).Nisu , zbog čega? 1)Poštovali ste svoje obaveze na koje ste se obavezali prema Turskoj. 2)Turci su bili muslimani iznad kojih je bio šerijat.A obaveza njih kao muslimana koji vladaju po islamskom zakonu da poštuju ugovore koje imaju sa drugima. Možete vi kritikovati i mrziti Tursku koliko hočete u ovom vremenenu ali nije daleko bio period u kojem ste svoje plemkinje udavali za turske age i begove.Onaj kome je ružno pod okupatorom to nikada nebi uradio. Nemoj zaboraviti na činjenicu da su vaši vjerski objekti ostali netaknuti i novi građeni upravo za vrijeme Turaka.Čak su vas zdušno pomagali pri njihovoj izgradnji.Da su htjeli da vaše sjeme zatru mogli su to učiniti kao i uništiti i vaše bomogoilje. A da Turcima nije šerijat vladao ne samo da vas nebi bilo nego nebi bilo ni nas.Između njih i mongola nebi bilo razlike u odnosu prema poraženim narodima.Ti to najbolje znaš. Nego ja imam osječaj da kod nekih od vas kod muslimana nemože biti nikakva dobra.A kada se i dobro desi od muslimana, to nije zahvaljujući njegovoj vjeri nego njegovoj dobroti.Nije tako vi to dobro znate , zato nemojte sami sebe lagati. I ja kao musliman osječam degutantnost da odgovorim na svakakva pisanja ali eto kurtoazije radi i propisa moje vjere u komunikaciji sa vama na najljepši mogući način se ophodim, mada nekada zadnjim atomima to učinim. Nego samo se vi s()ložite sa kim hoćete i na što hočete, historijske činjenice su neumoljive iako ih nekada mnogi od vas nastoje izokrenuti. Svako dobro! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Ja živim u najranijem centru srpskog naroda! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука