Crveni Baron Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325701268' post='553709] оно што ти је промакло је да су обојица радили посао дат им од државе и војске. A pa nije ito sto. Amer se borio za demokratiju i slobodu a nas se borio protiv slobode i za diktaturu. Tako kazu ako ne lazu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 A pa nije ito sto. Amer se borio za demokratiju i slobodu a nas se borio protiv slobode i za diktaturu. Tako kazu ako ne lazu. Обојицу су лагали кад су били млади да ће радити посао на корист отаџбине и народа и бити хероји во вјеки вјеков. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 A pa nije ito sto. Amer se borio za demokratiju i slobodu a nas se borio protiv slobode i za diktaturu. Tako kazu ako ne lazu. исто је виђење обојице, само га ти не желиш да разумеш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 On je vojnik, kakve veze ima gde se nalazi, pa i kad su došli po glavu Ivana Krstitelja on im nije zamerio ništa jer su vojnici. Treba razlikovati politiku od vojničke obaveze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Зна ли ко шта означава ова ружа на Легијином врату? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Zaista bih vam najtoplije preporučio da pogledate film "Narednik Jork". Stari film iz 1940. sa Gari Kuperom u naslovnoj ulozi o junaku iz Prvog Svetskog Rata. Čovek koji je postao nacionalni heroj jer je pobio silni nemački narod, a pre rata bio je sektaš i tražio je da ga izuzmu od služenja vojnog roka, jer njegova Crkva zabranjuje ubijanje. Inače istinita priča naravno. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Zaboravih da pitam , .sta sam to pogresno napisao sto je proizvelo tvoje pitanje da nisam slucajno zaposlen na B92. Takva vrsta etiketiranja je odavno prosla i vise ,nadam se, ne diskredituje sagovornika . Верујеш у праведност Хашког суда, ето то ми није јасно да још неко верује у то. Не вреди дискутовати. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 A pa necemo tako Iuris. Ovaj amer se hvali i pise o ubistvima koja je pocinio, a ovaj sa ruzom pise poeziju i ne hvali se sopstvenim likvidacijama kao amer. Razlika postoji u pisanijima. Ne, legija se stidi sopstvenih likvidacija. ne znam o cemu je pisao ali ako je autobiografija sigurno se hvali onim sto je radio ( sem kriminalnog ) svemu sto mu ide u korist da se postavi kao heroj i pravi vojnik, podjednako koliko i amer. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Верујеш у праведност Хашког суда, ето то ми није јасно да још неко верује у то. Не вреди дискутовати. Meni nije jasno kako svi zapeli da ne veruju u pravednost haskog suda, da pricaju o njegovoj trulosti a niko nema dve blage sta se i kako tamo. Na osnovu cega vi sumnjate u njegovu pravednost? Kazu mi ljudi - tamo 90 optuzba za srbe a 30 za hrvate. Pa normalno da je 90 optuzba za srbe kada tuzbe protiv nas podizu tri strane: Hrvatska, Muslimanska, Albanska. Onda kazu samo srbe osudjuju? Pa normalno da nas osudjuju vise od ostalih kada smo u vise stvari i ucestvovali. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Pročitao sam prvu Ulemekovu knjigu i svidela mi se. Mislim da ne bi baš svima. Ali svakom ko je bio makar vojnik ili učestvovao u ratu, da. Govori o srpskim vojnicima u rovovima za vreme Bosanskog rata. O Muslimanskim plaćenicima iz Arapskih zemalja. Dobra je knjiga. Nije neki literarni zmaj, ali se čita u dahu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Meni nije jasno kako svi zapeli da ne veruju u pravednost haskog suda, da pricaju o njegovoj trulosti a niko nema dve blage sta se i kako tamo. Na osnovu cega vi sumnjate u njegovu pravednost? Kazu mi ljudi - tamo 90 optuzba za srbe a 30 za hrvate. Pa normalno da je 90 optuzba za srbe kada tuzbe protiv nas podizu tri strane: Hrvatska, Muslimanska, Albanska. Onda kazu samo srbe osudjuju? Pa normalno da nas osudjuju vise od ostalih kada smo u vise stvari i ucestvovali. Auh, ako ti jednoga dana budes delioo pravdu bice veselo... Samo uzmes digitron i sve izracunas .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 "Ako si za ratove po svetu, za torturu i za smrtnu kaznu, onda nisi Hrišćanin nego Teksašanin." - Bil Mar Oni ludaci verovatno misle za ovo stvorenje koje je ubilo 250 ljudi da je real American i good Christian a verovatno i proud member of THE REPUBLICAN PARTY. A vidi kako je i domaćin emisije radostan. Ludnica čezne za nekim ljudima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Govori o srpskim vojnicima u rovovima za vreme Bosanskog rata. O Muslimanskim plaćenicima iz Arapskih zemalja. Dobra je knjiga. Nije neki literarni zmaj, ali se čita u dahu. Sve je njemu zinulo dupe za dobrobit srpske vojske i srpskoga naroda da prostis.... isto ko i arkanu sto je bilo. Auh, ako ti jednoga dana budes delioo pravdu bice veselo... Samo uzmes digitron i sve izracunas .... Ne kapiram sta si ovim hteo da kazes? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Meni nije jasno kako svi zapeli da ne veruju u pravednost haskog suda, da pricaju o njegovoj trulosti a niko nema dve blage sta se i kako tamo. Na osnovu cega vi sumnjate u njegovu pravednost? Kazu mi ljudi - tamo 90 optuzba za srbe a 30 za hrvate. Pa normalno da je 90 optuzba za srbe kada tuzbe protiv nas podizu tri strane: Hrvatska, Muslimanska, Albanska. Onda kazu samo srbe osudjuju? Pa normalno da nas osudjuju vise od ostalih kada smo u vise stvari i ucestvovali. Sud za dodatno poražavanje poražene strane u ratu. nishizawa and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Зна ли ко шта означава ова ружа на Легијином врату? Jesi li čuo nekada za latinsku frazu sub rosa? Najverovatnije je simbol nekakve tajnovitosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука