Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 4. 2. 2014. at 8:29, Trifke рече

Sestro jedi beli hleb i peciva iskljucivo, mesaj meso hleb i sir, sto vise pohovanog i przenog plus soda pica i nema problema . Ako aksnije budes htela da smanjis ides obrnutim redom. :good2:

Ovo je provereno i na zenskom i na muzkom rodu.

Не вреди, бре, само ми се надује стомак :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2014. at 11:41, Srdasce рече

Kao neko lakonoga i kao i ti perasto biće, ja ne vidim što bi ti išta na silu menjala. Kada tvoj organizam bude smatrao za shodno da treba da se popuni ili da izgleda drugačije, ja mislim da će on to sam uraditi. Možda ti misliš, da bi tako sada bilo bolje. Ali, zar nekako kroz život se nije potvrdilo, da nekada naše telo ipak bolje zna od nas samih šta je za njega u tom trenu, ipak najbolje? :) Zato, Jecko, ja mislim da ti ne treba da se sekiricaš oko toga. Kao mršavko mršavku, ja mislim da ništa ne treba da menjaš. Kada dođe vreme, telo će smao akumulirati zalihice da dobiješ na preobražaju. :)

Izgleda je nisam, bila shvatila na takav način, moguće. Onda ti se beskrajno izvinjavam. Sad bi Ladno mogla da kažem, pa kriv je net, kao opravdanje. Ali, ne mogu. U smislu, kada napišeš dobru većinu stvari, a stalno neko klepanje , onda se već i ja pobrkam, šta je naprosto ismevački a šta dobronamerno, ali to je ta prokletinjska internet komunikacija, gde ne vidiš mimikriju, ton, glas, izražaj, odraz, gestikulaciju. I dok se sve dobro ne objasni, pojasni, dok se ne bacis u dileme i trileme, ne može da ti bude do kraja jasno, šta je pisac hteo da kaže. A u tom "crtanju" svog mišljenja, se izgubi sam višnji sadržaj i smisao. Izeš mu miša. I zato sam ponekad i ja u dilemi, kakvim je "tonom" napisano. To bi bilo najlakše, iako delom jeste, ali me to ne opravdava.

Ja se tebi, onda Inerko, izvinjavam. Zaista. Primi moje duboko izvinjenej, pogrešila sam. Opraštaš? :(  dešava se. I ja sam samo ljudski, grešan stvor.

@ tema: ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedan gov*ast dan. (Da izvinete na izrazu.)

Vidiš, Srdašce, da ne dužim priču, opraštam ti, ali kao što ti reče na jednoj temi: jedno je oprostiti, a drugo je nastaviti biti nečiji obožavatelj, ali uvek ima onih drugih, trećih, petih, desetih koji će zameniti upražnjeno mesto. :) hahah Šalim se naravno! Možda ti nije bio trenutak pa si pogrešno procenila. Neću se ljutiti za jednu malu kritiku. :)

Ali ovo mi smeta i to se dešava iz komentara u komentar, poređaš dva , tri različita komentara pa odgovaraš, osećam se nekako postrojeno kao na raportu. Voleo bih ako bude prilike da meni lično odgovaraš, jer i kad bih hteo da lajkujem jedan tvoj odgovor, a drugi mi se ne dopada to ne mogu da razdvojim. hvala unapred :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2014. at 12:02, Jелена* рече

Не вреди, бре, само ми се надује стомак :D

A znas li da su i andjeli isto tako laki, lakonogi, leprsavi!Pa proveri mozda si jedna od njih! Ako ne pravi onda makar nekome!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2014. at 12:06, Trifke рече

A znas li da su i andjeli isto tako laki, lakonogi, leprsavi!Pa proveri mozda si jedna od njih! Ako ne pravi onda makar nekome!

Што би рекла Снежана Дакић - дајмо немојмо да претерујемо :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2014. at 12:08, Jелена* рече

Што би рекла Снежана Дакић - дајмо немојмо да претерујемо :D

Nista ja, eto samo tako malo mislio mozda si nekome andjeo pa eto neda ti se ali kako ti kazes! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2014. at 23:38, Jелена* рече

А, јел`те, ви, да простите, гузати, јел` имате неки рецепт за нас перо лаке, што нас и најмањи поветарац понесе joooj

Само да није оно "једи, једи и само једи", јер потаманих све детиње чоколаде од рођендана, слава и преслава, ал` не вреди...

И даље сам мршавко.

Можда да будем мањи баксуз? :.mislise. :)))

П. С. Да одговорим на тему - тренутно сам перо лака :D

Moj deda mršavost svoje ćerke, koja ždere kao popisna komisija sve što joj padne pod ruku, a ima cc50 kila, objašnjava ovako: Od zala se osušila! :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2014. at 8:29, Trifke рече

Sestro jedi beli hleb i peciva iskljucivo, mesaj meso hleb i sir, sto vise pohovanog i przenog plus soda pica i nema problema . Ako aksnije budes htela da smanjis ides obrnutim redom. :good2:

Ovo je provereno i na zenskom i na muzkom rodu.

Sjajan recept. Zaustavljanje metabolizma+ problem sa opstipacijom +dijabetes u najavi. :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2014. at 12:05, Inner Truth рече

Vidiš, Srdašce, da ne dužim priču, opraštam ti, ali kao što ti reče na jednoj temi: jedno je oprostiti, a drugo je nastaviti biti nečiji obožavatelj, ali uvek ima onih drugih, trećih, petih, desetih koji će zameniti upražnjeno mesto. :) hahah Šalim se naravno! Možda ti nije bio trenutak pa si pogrešno procenila. Neću se ljutiti za jednu malu kritiku. :)

Ali ovo mi smeta i to se dešava iz komentara u komentar, poređaš dva , tri različita komentara pa odgovaraš, osećam se nekako postrojeno kao na raportu. Voleo bih ako bude prilike da meni lično odgovaraš, jer i kad bih hteo da lajkujem jedan tvoj odgovor, a drugi mi se ne dopada to ne mogu da razdvojim. hvala unapred :)

Da, razumela. Nego ja to zbog uštede papira. Pa sve pomislim, da će neko da me kritikuje iz Administracije ako krenem svakome rdom, jedan po jedan post, ima da razvuuuuuužem temu. Ako zaradim neku kaznu, ti si kriv.  :)

Šalu an stranu...To ne znači, da ako sve stavim u jedan postić , recimo par citata, ili par odgovora, da ne ispoštujem svaku osobu ponaosob. Jer znači , upravo to. Da svaku tu soobu ispoštujem. I posvetim joj se u postu. Ali, dobro. Samo kažem.

Ali, pošto posštujem i ispoštovaću svakoga tu, za vreme svog bitisanja ovde kako god najbolje umem i znam, ako ti Inerko, kažeš, da tebi to smeta, u redu. Ako budem replicirala na neke tvoje postove, ja sada znam, kao Srdašce, da korisnik Inerko, ne voli da bude citiran zajedno i da dajem svoje misšljenje sproću drugih sagovornika u jednom velikom postu, gde svakome ponaosob repliciram. I to je ok, Što da ne. Hvala ti, što si mi an to, skrenuo pažnjicu. Svi smo različiti. Poštujem. Kritika usvojena. :)

@tema:

Nedefinisano. Što bi stare babe rekle, niti smrdim niti mirišem. Tako se danas duševno osećam.

Подели на овим сајтовима

danas sam veoma tuzna...moje milo morsko prase je uginulo juce... :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

uskoro izbacam sliku da je vidite.

Подели на овим сајтовима

Богу хвала, некако фино,смирено....

пс.

ал пазииии, то нигде везе са реалним јер је тренутно и у мени и уопште,у породици,  доста турбулентно ..... :4869:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...