Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Одлично сам, да ће Бог само да потраје овако. :pivo:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 19. 4. 2016. at 19:37, Драшко рече

Покушавам да сварим....речи...ставове

Expand  

И ја сам дуго имала тај проблем.....а онда сам проширила желудац....и решила ствар....само што сада мене не могу да сваре..... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Teški dani. Napustio nas je jedan od najvećih. Ne znam osjećaju li ljudi to, ali samo će vrijeme polako otvorati oči i uši onima, kojima je iz raznih razloga promakla čista genijalnost malog Princa.

Originalan, senzualan, spritualan, perfekcionista, ekscentrik, umjetnik u punom smislu te riječi. On ne samo što je svirao, nego je čitav život transformisao u umjetnost i njome živio. Njegovo imanje je bilo pretvoreno u muzički studio, koncertnu halu, u kome je provodio po 10 sati dnevno. Taj dar, to teško breme je nosio do kraja svog života. Nema maltene godine od 78 naovamo u kojoj nije izdao album, imao turneju... Stvaralaštvo je kod njega bilo izraženo u najvećem mogućem stepenu. Svaki dan je svirao, mnogi kažu da neobjavljenog materijala ima koliko sadašnjih 30+ albuma i mnogo više.  Otvoren po pitanju svoje vjere, bio je vjerovatno najveći propovjednik (za neke i previše preachy) hrišćanstva u čitavoj muzičkoj industriji. Svaki njegov album od samog poečtka karijere daleke 1978, u zahvalnici imao - Special thanks 2 God. 

Ovo se ne prebolijeva lako. 

Imao sam san da ga jednog dana vidim uživo....I only wanted to see you laughing, sweet Prince... ali moraću da sačekam 8 dan, koji već počinje...

Počivaj u miru...

Cgm4_TR1_WMAI30_VH_jpg_large.jpg

Подели на овим сајтовима

Ovo je teško slušati sada, ali srećan put Kući, dušo.

"...I never wanted a typical life
scripted role, huh...trophy wife
All I ever wanted, to b left alone
See my beds made up at night
Cuz in my dreams I roam
Just trying to find, trying to find
My way back, back home..."

So many reasons why
There's so many reasons why
I don't belong here
But now that I am I
Without fear I am
Gonna conquer with no fear
Until I find my way back home

The path was set
But if u look the truth will set us free
I've heard about those happy endings
But it's still a mystery
Lemme tell u about me
I'm happiest when I can see
My way back home

Подели на овим сајтовима

Pecem palacinke... Kako koju ispecem, tako sestra i brat dodju i pojedu.

Boze, vidis kolikom dozom strpljenja raspolazem, vreme je da mi dopustis da rodim mladunce!

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Ма добро сам хвала Богу

Пуно сам подршке добио и тако неких лепих момената беше баш :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Не баш најбоље. Мајка, која је доста тежак срчани болесник, доста се лоше осећала. Сада је боље и надам се да ће бити још боље.Да ће Бог.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 27. 4. 2016. at 19:39, Ненад. рече

Не баш најбоље. Мајка, која је доста тежак срчани болесник, доста се лоше осећала. Сада је боље и надам се да ће бити још боље.Да ће Бог.

Expand  

:mazenje:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 27. 4. 2016. at 19:39, Ненад. рече

Expand  

:mazenje:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ја сутра идем на једно путовање и баш, баш се радујем / па скоро као мало дете / неће ме бити до уторка...

Радујем се и самом чину путовања, оно кад се погасе светла у аутобусу а ти останеш сам са звездама  и са неким чудно лепим  мислима.... 

Радујем се драгим особама  које ћу да видим и загрлим ....Васкрсу у сусрет ....

Подели на овим сајтовима

On 27. 4. 2016. at 20:07, Рапсоди рече

Ја сутра идем на једно путовање и баш, баш се радујем / па скоро као мало дете / неће ме бити до уторка...

Радујем се и самом чину путовања, оно кад се погасе светла у аутобусу а ти останеш сам са звездама  и са неким чудно лепим  мислима.... 

Радујем се драгим особама  које ћу да видим и загрлим ....Васкрсу у сусрет ....

Expand  

И ја...

Одо` у моју родну Мачву... Па у Недељу Васкршњу да "питам шикару"... (док се не "ушикам" наравно :))) )

Подели на овим сајтовима

On 27. 4. 2016. at 20:13, Милан Ракић рече

И ја...

Одо` у моју родну Мачву... Па у Недељу Васкршњу да "питам шикару"... (док се не "ушикам" наравно :))) )

Expand  

А сад мало "аброва"...

Водећи вокал ове "банде", овај "брка" са "локнице", Предраг Дрезгић, иначе професор музичке наставе је рођени ујак нашег проте из Саборне цркве, оца Славише Поповића...

slava2.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...