Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ја сам данас одлично, тј. јако добро, а ако бих рекао зашто, то би било хвалисање, а то није лепо.

ma slobodno reci....hajde da čujemo i neke lepe stvari....
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја сам данас одлично, тј. јако добро, а ако бих рекао зашто, то би било хвалисање,  а то није лепо.

Ти бата Срђо,откад си на форуму,стално си добро,смирен,сталожен и љубазан према свима...како ти то успева ?  .smesko.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

zanimljivo, izgleda da sam opet gladna  :blink2:  gutam slova, hihihhhihihhi...

па пост је,природно да  си гладна....:)  

ја сам исправила у цитату.... :bla:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

па пост је,природно да  си гладна.... :)  

ја сам исправила у цитату.... :bla:

tenks (jos i engleski da me naucis)  poljubac

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Хајде добро :) Укратко ћу. Данас сам причао са једним свештеником после Литургије и позвао ме је да се мало више виђамо, јер сам му рекао да ми треба духовник :) Веома добар човек, благ, доста млад, а рекао је пар ствари са којима је убоо баш у центар :)

Ти бата Срђо,откад си на форуму,стално си добро,смирен,сталожен и љубазан према свима...како ти то успева ?

Ја сам увек насмејан :) Који год проблем да наиђе, ваљда га тај осмех уплаши и не стигне да ме "сасече" :) Не оптерећујем се много стварима, немам "велике" жеље, не читам политичке чланке... Када нешто треба да урадим, а не иде, мало сачекам, одмерим, удахнем дубого и наставим :)

Подели на овим сајтовима

Хајде добро :) Укратко ћу. Данас сам причао са једним свештеником после Литургије и позвао ме је да се мало више виђамо, јер сам му рекао да ми треба духовник :) Веома добар човек, благ, доста млад, а рекао је пар ствари са којима је убоо баш у центар :)

Ја сам увек насмејан :) Који год проблем да наиђе, ваљда га тај осмех уплаши и не стигне да ме "сасече" :) Не оптерећујем се много стварима, немам "велике" жеље, не читам политичке чланке... Када нешто треба да урадим, а не иде, мало сачекам, одмерим, удахнем дубого и наставим :)

Bravo, Srle tome se bas treba radovati, i ja se radujem zbog tebe  slavabogu

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

браво за тебе....!

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Браво Срле

Помислио сам пре пар дана, или је то изникло из дубине у молитви са сузама "волео бих да сам добар и да заслужујем срећу коју желим"

Од тад ми је мало јасније све и то ми је неко садашње стање

:)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

волео бих да сам добар и да заслужујем срећу коју желим"

Брате Драшко, ти већ јеси добар човек! А што се тиче среће, можда си већ срећан, само не примећујеш?

Подели на овим сајтовима

Уф бре,истопи ми се монитор од оволиког пијетизма и љубави...одох на друге теме,где су могући конфлити и препирке,јел,што лежи мом темпераменту... :0104cheesy:

:bla:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Уф бре,истопи ми се монитор од оволиког пијетизма и љубави...одох на друге теме,где су могући конфлити и препирке,јел,што лежи мом темпераменту... :0104cheesy:

:bla:

чувај комп, бјежи ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Хвала на питању, добро. Расположена сам, баш lqj2e2sokakote

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...