Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Жао  ми  што  изгуби  Парагвај! s.o.s.

I meni  :0104cheesy:

Ja sam EXTRA  s.o.s.

Dzilitala u teretani puna dva sata, a sad pravac kupanjac... 

kisa

crvenilo

A ja sam danas uradio dobar s.o.s. 11km  :0104_cheesy:

Kako ste trenutno?        ----      ODVRATNO

Sto bre?

Ajde opusti se bice opet sve u redu  algabacaju  :0104cheesy:

----------------------------------------------------------------------------

Samo sto opet ovi pijani  :mad: :mad: :mad: sad uzeli i zivu svirku  isus-sinai pravopop 8084.gif dada s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s.

A glas pevaca je  wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj

Bice ova burna noc  :(

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Samo sto opet ovi pijani  wc joj wc joj wc joj sad uzeli i zivu svirku  algabacaju isus-sinai pravopop 8084.gif dada s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s. s.o.s.

A glas pevaca je  s.o.s. s.o.s. s.o.s. wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj wc joj

Bice ova burna noc  :mad:

Човече, где  ти станујеш  када  ти  стално  сметају  пијанци  по  плажи, s.o.s._2.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' />

колико  се  сећам  из  претходних  порука, немој ми замерити, 229229229

само  ми  жао  што  ти  сметају! :0104cheesy: :0104cheesy: :0104_cheesy:

Подели на овим сајтовима

igranjeupesku                catfight                  0706_read                    70A.gif                      https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1306_womens' />

apel.png

Подели на овим сајтовима

Сад већ боље, хвала  bliss jeeee и  Bogorodicaaaaaa. А било чупаво-ломиле контракције, материца и постељица подивљале па било мало више фрке. Сад само лежање, али глава и срце мирни. Нема опасности  joooj

dada

Подели на овим сајтовима

Better неможе да буде  4chsmu1

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Kako je to Oglo kad si skroz banut?  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

greengrin

To mi je Jovanče poklonio.

Pa odgovore na tvoje pitanje možemo potražiti u temama sa nazivima:

BUDI GLUP! , Dobrota ili naivnost itd...  4chsmu1

Just_Cuz_19 :tornado: 4chsmu1 4chsmu1 crosseo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...