Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ја хвала Богу добро, надам се да си и ти весело сироче добро - а још сам боље зато што си с нама. Добродошлицу ти желим. 0203_cool

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Uzasno zbog cega necu da kazem

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Uzasno zbog cega necu da kazem

Давај  да  навалимо  на  неки  мед, да  те  прође,

а  бре  момче  Македонче,

немо  да  нас  секираш...

ако  треба  нешто  да  конкретно,  ту  смо... :D 4chsmu1 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Dobro smo, a vi kako te?  :0104cheesy:

Ja radno... jeste raspust ali imam milion ideja kako da ga koristim, pa sam se bacila na posao...  0110_hahaha

Е, Аљонка, јеси ли отворила ону тему о организацији?Ако јеси постави линк, ако ниси нека ти то буде милион и прва идеја. Рекла си да се Твоја пријатељица озбиљно бавила организацијом. Хајд" помози да се организујем! 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Hoću i ja da čujem štošta o organizaciji, Aljonka  :0104cheesy: teeeeee 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

izivinjavam se unapred ako slicna tema vec postoji

ja samo htedoh da kao novopridosli clan, pozdravim sve forumase  0110_hahaha

ali ne pronadjoh odgovarajucu temu za to ...

elem, kako ste?  0409_feel

Добро дошло, Весело сироче!

Овде је много добро!

:0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Dobro smo, a vi kako te?  :0104cheesy:

Ja radno... jeste raspust ali imam milion ideja kako da ga koristim, pa sam se bacila na posao...  0110_hahaha

Е, Аљонка, јеси ли отворила ону тему о организацији?Ако јеси постави линк, ако ниси нека ти то буде милион и прва идеја. Рекла си да се Твоја пријатељица озбиљно бавила организацијом. Хајд" помози да се организујем! :)

Hoću i ja da čujem štošta o organizaciji, Aljonka  0409_feel teeeeee :)

Ej, imala sam nekih obaveza pa sam morala to da odlozim. Sad odoh u teretanu, pa cim se vratim otvoricemo temu o tome :) Jeeeeej zene, kad se sastavimo svaki problem cemo da resimo :)

Подели на овим сајтовима

Hvala svima na srdacnom doceku Постављена слика

Тренутно сам тужна,јер је мој син тужан.И поред огромног труда који је уложио предходне године,лоше је урадио пријемни за факултет.Трема је учинила своје.

Волела бих да му се што пре врати осмех.

Идемо даље.

Добро нам дошло,весело сироче! Ми ћемо да те усвојимо. confused

koliko sam cula, ove godine su bili nesto tezi prijemni ispiti na dosta fakulteta. znam par njih koji su imali slican problem.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...