Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ух бре,одакле ти ово, на основу чега си дошао до овога закључка...не слажем се,уопште...

Особа која не жели никога видети  са форума уживо, тешко ће имати бригу и разумевање за исте,па таман имала и дара за глуму,одсек моно-драма...

Дотична особа углавном се сама себи обраћа, бежи од људи, а чудновато поетично писање на форуму , нема никакву другу улогу ,него скретање на самога себе...

A zasto bi morala da vidi. Ja neznam nikoga od vas ovde i nisam upoznao pa nemislim da je to nesto lose. Molim se Bogu za vas i meni je to dosta. Sta je lose u tome stvarno ne razumem.Ja sam ovde video nekoliko puta bas njenu prijateljsku brigu cak i licno.

Zasto bi njeno poeticno icudnovato pisanje upucivalo na to da zeli da se neko vrti oko nje. Znas prijatelju od svega ovoga sto si naveo nista mi ne ukazuje da su ove tvrdnje tacne. Ja je nevidim kao egoistu. Pisanjem o sebi ona pomaze vise drugima nego sto neki ovde na forumu.Introspekcija je divna stvar. Uz put ako cemo tako apostol Pavle je u svojim poslanicama pisao podosta o sebi i ne vidim da je bio sebican. Ne kazem da je srdasce apostol Pavle vec hocu samo da ukazem na to da pisanje o sebi ne oznacava uvek sebicnost, cak na protiv. I kao sto rekoh imao sam prilike da citam postove kojima je ona pokazala izuzetno razumevanje za druge.

Oprosti prijatelju ali ne slazem se sa tobom. Vidim stvari drugacije.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Данас се посебно осећам лепо,ма и више него лепо! girl_smiley

:)  :)  :)  :good2:  :good2:  :good2:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pomešano.

Ravnodušnost, pretenduje. Izluđuje me i dalje, ljudska ta nonšalantnost. Ja, pa ja, ja pa ja. Kada je drugo biće, kao da je ono smeće. Kada su ljudi, onda očekuju da im padaš ničice. Izluđuje, more. Da iskočiš iz kože.  Koje bre dokazivanje...misli šta hoćeš. Radi šta hoćeš. Čini šta hoćeš. Nisam Vam ja bre, mama svima. Ne, ne, ne tooo. Ne, ne, ne...to nije lepo. Ne, ne, ne...sram te bilo.  Koliko je Vama godina? Molim?!  Koliko je meni? Prema tome, molim Vas ja...  :)

Ovo je kao neka mono drama? Sviđa mi se!!   :D  Mislim da je ovo još lepše uživo!   :D

Ja, kada sam rekao monodrama, to sam zaista i mislio, u najpozitivnijem kontekstu. Srdašce definitivno ima srce  i smisao za pisanje. Njena potreba da iskaže svoje emocije i spontane duhovne kretnje sa velikom energijom i iskrenošću, oblikuje ta njena pisanja u lepe, spontane, dinamične, čitljive, istina ne uvek razumljive, ali uvek zamiljive male dramske događaje. Dramu, emocije, dileme, zapitanosti, koje ona doživljava u svojoj duši vrlo lepo prenosi na papir, kako i sama reče voli da piše, i ja volim da čitam njene postove. Kome se to ne sviđa, a uvek ima onih kojima se nešto ne dopada ne moraju to ni da čitaju. Uz tebe smo Srdašce, samo napred!!  :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ja, kada sam rekao monodrama, to sam zaista i mislio, u najpozitivnijem kontekstu. Srdašce definitivno ima srce  i smisao za pisanje. Njena potreba da iskaže svoje emocije i spontane duhovne kretnje sa velikom energijom i iskrenošću, oblikuje ta njena pisanja u lepe, spontane, dinamične, čitljive, istina ne uvek razumljive, ali uvek zamiljive male dramske događaje. Dramu, emocije, dileme, zapitanosti, koje ona doživljava u svojoj duši vrlo lepo prenosi na papir, kako i sama reče voli da piše, i ja volim da čitam njene postove. Kome se to ne sviđa, a uvek ima onih kojima se nešto ne dopada ne moraju to ni da čitaju. Uz tebe smo Srdašce, samo napred!!   :D

Bravo! :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :good2:  :good2:  :good2:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

"Kako ste trenutačno, Srdašce?"

"Hvala na pitanju, grozno."

"Drago mi je čuti, da ste dobro. "

"Doviđenja, pozdravite sve kući."

"Hvala, takođe."

( Toliko o tome.)

:cmizdrenje:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Презахвална сам Богу. Његова је милост ван свих граница нашег схватања, ни у најлуђим маштањима не бих смислила такав расплет, а све то само из Љубави Његове заиста превелике.

Богу је све могуће. Боже хвала ти што нас волиш.

Подели на овим сајтовима

Ovo ću samo jednom da objasnim. :)

Ovo je kao neka mono drama? Sviđa mi se!!   :D  Mislim da je ovo još lepše uživo!   :D

Drago mi je da Vas moje "monodrame" zabavljaju. Nemaš pojma, koliko je lepše "monodramisati" uživo sama s sobom. Iskustveno znam, da tuge uvek "zabavljaju" ljude, više no išta. Posebno, kada su tuđe.  :)

Занимљиво да готово сви ваши постови,а и  теме, су по принципу "me, my self and I " , а сад као брига за другога ,и то у драмској изведби ?!

Zanimljivo je, da su svi gotovo moji postovi instrospektivni, bez ikakve zadnje namere, ali kako bi Vi "ja pa ja, i samo ja" mogli to i da pogledite malkice dublje i zagrebuckate, ako nije samo forma čiste etikencije, umesto dubljeg sagledavanja nečijeg pisanija i to sve pod velom dobronamernosti mi skretanja pažnje da je obratim više na druge a umanjim to "mene, mene, meeeeeeene?" :) Razumeli smo se. Znači, svako vidi sta želi, da vidi. I na način, na koji mu se to gleda.

Nebih se sa tobom slozio. Cak naprotiv. Ona je ovde vise prijateljske brige i saucesca pokazala nego mnogi ali na jedan mozda neobican nacin za nas. Nije ona kriva sto ima izuzetan dar za pisanje i sposbnost da pokaze razumevanje za druge a da ih time ne povredi; Za nju sve mozes reci samo ne da je egoista.

Hvala na ovome, Trifke. Neko je ipak, zagrebuckao. :)

Ух бре,одакле ти ово, на основу чега си дошао до овога закључка...не слажем се,уопште...

Особа која не жели никога видети  са форума уживо, тешко ће имати бригу и разумевање за исте,па таман имала и дара за глуму,одсек моно-драма...

Дотична особа углавном се сама себи обраћа, бежи од људи, а чудновато поетично писање на форуму , нема никакву другу улогу ,него скретање на самога себе...

To je upravo ono s gornjeg posta navedeno...sto već rekoh. Ko hoće da shvati, shvatiće. Ko neće, neće ni s objašnjenjem. Ko sma ja, da kažem, jeste ovaj Zosima u krivu, a ja, ja, ja, me, my self i opet jaaaaaaaaaa, Srdašce, u pravu? Ko sam, ja bre? Niko. Ko ste Vi? Začudo, uvek neko. :) Čudno, da Vas uvek dugi bolje "znaju" no Vi sami sebe. :) Tačka. 

A zasto bi morala da vidi. Ja neznam nikoga od vas ovde i nisam upoznao pa nemislim da je to nesto lose. Molim se Bogu za vas i meni je to dosta. Sta je lose u tome stvarno ne razumem.Ja sam ovde video nekoliko puta bas njenu prijateljsku brigu cak i licno.

Zasto bi njeno poeticno icudnovato pisanje upucivalo na to da zeli da se neko vrti oko nje. Znas prijatelju od svega ovoga sto si naveo nista mi ne ukazuje da su ove tvrdnje tacne. Ja je nevidim kao egoistu. Pisanjem o sebi ona pomaze vise drugima nego sto neki ovde na forumu.Introspekcija je divna stvar. Uz put ako cemo tako apostol Pavle je u svojim poslanicama pisao podosta o sebi i ne vidim da je bio sebican. Ne kazem da je srdasce apostol Pavle vec hocu samo da ukazem na to da pisanje o sebi ne oznacava uvek sebicnost, cak na protiv. I kao sto rekoh imao sam prilike da citam postove kojima je ona pokazala izuzetno razumevanje za druge.

Oprosti prijatelju ali ne slazem se sa tobom. Vidim stvari drugacije.

Zagrebuckao, x 2. :)

Ja, kada sam rekao monodrama, to sam zaista i mislio, u najpozitivnijem kontekstu. Srdašce definitivno ima srce  i smisao za pisanje. Njena potreba da iskaže svoje emocije i spontane duhovne kretnje sa velikom energijom i iskrenošću, oblikuje ta njena pisanja u lepe, spontane, dinamične, čitljive, istina ne uvek razumljive, ali uvek zamiljive male dramske događaje. Dramu, emocije, dileme, zapitanosti, koje ona doživljava u svojoj duši vrlo lepo prenosi na papir, kako i sama reče voli da piše, i ja volim da čitam njene postove. Kome se to ne sviđa, a uvek ima onih kojima se nešto ne dopada ne moraju to ni da čitaju. Uz tebe smo Srdašce, samo napred!!   :D

"Monodrame". :) Istina, ne uvek razumljive. Što jeste - jeste. Vidi, još je neko možda zagrebuckao. :)

:(  :blush:

:)

:cmizdrenje:

:)

I ja ću uvek na temi, da napišem, kako ja osetim. I osećam. Bez ikakvog straha, da li ću ovako ili onako da budem okarakterisana. Svačije pravo da misli šta god želi an ovoj planeti, a ne da neće isto važiti za tu. Da se vodim takvim mislima, kakva ispadam, kakva sam ispala, ili kakva ispašću u očima sveta,  sigurno ne bih pisala ovako, kako pišem. 

Toliko.

Подели на овим сајтовима

:msn_cake:    .

П.с. :0414_feel:  

Sretan rodjendan!

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

...нисам могла да одолим слаткишима ...... схватам да више ништа не могу да обучем... 0405_feel  ....

И тренутно покушавам да се утешим.

:1319_womens:

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

...нисам могла да одолим слаткишима ...... схватам да више ништа не могу да обучем... 0405_feel  ....

Lažna uzbuna...nije rođendan, samo hipoglikemija?

Ma daj, a ja se spremila za slavlje. :(

Подели на овим сајтовима

:1319_womens:

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Ti si genije!

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...