Jump to content

Хоће ли Вама Нова година 2012 да започне Литургијом?

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ja bila :) Mislim, na Liturgiji....

Inace, ovo mi je jedna od retkih novih godina koju apsolutno nisam ni registrovala... NIkakav docek, nikakva posebna guzva... cak nije bilo ni nerviranja zbog petardi, jer zivim u prigradskom naselju, pa ih nije ni bilo puno. Bilo je to subotnje vece kao i svako drugo do sad... i to me bas raduje :)

Подели на овим сајтовима

slavabogu почела је литургијуом и причешћем :)

(а наставила уз asteriks и Обеликса )

Ситно до Божића :)

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

ја сам био у клубу претходне две вечери и видео сам многе драге људе од којих многе нисам видео годинама, а синоћ ми је испуњена дугогодишња молитва да се помирим са другаром с којим сам се дружио 15 година ... рече ми и да се у међувремену крстио мојим утицајем и сведочењима, постао нам је свима брат.

чудни су путеви Господњи, на неочекиваним местима се пројављује у целој Својој слави :)

Христос посреди нас свих, све разлике нестају и постајемо једно Тело Христово :)

Подели на овим сајтовима

Мој владика је причао о Св.оцима, о очевима, о Божићу, о породици, о љубави, о пожртвовању, о даровима и уздарју...

Волим и памтим његове беседе, јер су пуне топлине, љубави и мудрости.

http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=2296:2012-01-04-17-41-29&catid=118:-2011&Itemid=2

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...