Mironosica Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Да се оградим, грозно је то што је радио ону представу. Негде верујем да му се највише због тога све и догодило, што је опет знак да га и Бог воли. Дај Боже да се и он и сви који верују да никада неће бити слободни ослободе кроз Христа. gledao si predstavu ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 А ти Тањче, јеси ли је гледала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 А ти Тањче, јеси ли је гледала? nisam ,prekinuta je ,nisam mogla da je pogledam u Beogradu ,ali mozda su je neki ljudi gledali u nekom drugom gradu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 gledao si predstavu ? Као да се не може прочитати извештај или нечији критички осврт на филм или представу да би се имало увида о чему се ради у филму или представи. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Као да се не може прочитати извештај или нечији критички осврт на филм или представу да би се имало увида о чему се ради у филму или представи. mogu naravno evo jednog izvestaja Predstava je osvojila sve moguće nagrade u bivšoj SFRJ od Sterije do Jajca! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Ne daj Gospode nikome ovakva iskušenja! Teško je i njemu ali i porodicama poginulih . Informacije su kontradiktorne i svašta se priča o okolnostima ovog zločina . Bog zna istinu a mi bi mogli sa manje strasti da komentarišemo ono što ne znamo. Sinergija, Таша, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Ne daj Gospode nikome ovakva iskušenja! Teško je i njemu ali i porodicama poginulih . Informacije su kontradiktorne i svašta se priča o okolnostima ovog zločina . Bog zna istinu a mi bi mogli sa manje strasti da komentarišemo ono što ne znamo. likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Vec su krenuli vicevi pa i na ovu temu, evo jedan Дарко Шарић је одлучио да напише књигу која ће се звати "Тона прође,а килограм никако" Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 У емисији РТСа Лечић помиње неки благослов. Зна ли неко о чему се ради? СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Глумац Жарко Лаушевић тужио Црну Гору Европском суду за људска права http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/1018686/Лаушевић+тужио+Црну+Гору+.html .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 a sad će Turci da ga tuže za ubistvo Murata http://www.youtube.com/watch?v=dr5YbVNr-XQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука