Jump to content

Тадић помиловао Жарка Лаушевића

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

Svedoci su bili i dali izjave. Sa Lausevicevim recima je pocelo.A sud je sve cuo. I advokata i tuzioca i svedoke i policiju i presudio.

Ali pazi, nas genije ce da pomiluje ubicu u bekstvu.Ds ga pomiluje u trenutku izvsenja krivicnog dela bekstva.

Za ovakav slucaj jos nisam cuo.

Извини молим те још једном али како је то суд све чуо ? Да ли је и главни судија био тамо ? Дај немојмо судити на основу рекла - казала ! Зашто се неверује и том несрећном Лаушевићу ? Он је био јавна личност и можда је БАШ био трн у оку "веселом " друштву .Мени лично је жао тог човека , али истовремено и тих несретних , како их ти назва клинаца , који су настрадали . Неоправдавам ја ама баш никако то дело од стране Лаушевића али запитајмо се сви како би смо сви ми реаговали у таквом тренутку ?

А што се тиче Бориса ( Дориса ) Тадића он је мукица видео да може да уграби који поенчић за изборе па је тако и одлучио .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Извини молим те још једном али како је то суд све чуо ? Да ли је и главни судија био тамо ? Дај немојмо судити на основу рекла - казала !

Na sudu se svedoci pod krivicnom odgovornoscu. Nema rekla-kazala.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Требали би, кроз судбину Жарка, режисерчићи и глумчићи, прије него крену у своје пројектиће, да њима пројектују шта они мисле да је и како је, да поведу мало рачуна када Свете наше у уста узимају, и како их узимају.

Можда да и о благослову размисле....јер сви су Свети мученици, неки насилно, неки добровољно се жртвујучи за нас...а тако се олако гради земаљска слава, и како се коме ћефне, на Светима.

Ана Линд, шведска министарка, није хтјела да сретне по протоколу Патријарха павла, и луд човјек је искасапи ножем у Штокхолму.

Ко за зашто, али није се са светињом и светим људима играти по својим неким глумама и којечим.

Свети Сава није да се на њему слава стиче, и, зна Господ то, онај ко са пажњом и љубављу, унутрашњим болом и љубављу, не приступи Светоме, боље да га не узима ни уста, ни на перо.

СВА српска кинематографија до 90тих година поломила се исмијавајући Цркву. Није било фолма гдје није било попа исмијаног, или сугестивно омаловаженог...а одједном све Светосавци. Како сад па то?

• Волим 1

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Ма, треба добро испитати да није Господ ипак погрешио што оног разбојника са крста прими у рај. Прво ми мало да му зачинимо чорбу.

Подели на овим сајтовима

Na sudu se svedoci pod krivicnom odgovornoscu. Nema rekla-kazala.

А наше у глобалу судство је за неку другу тему ..... Неверујем ја нашим судовима ништа . Ко гарантује да сведоци поштују морално право да говоре " ИСТИНА И НИШТА ОСИМ ИСТИНЕ ". Жељко где ти живиш брате мој ! Истину само зна Бог и верујем браћа Лаушевићи и нико други без обзира колико је било сведока .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ма, треба добро испитати да није Господ ипак погрешио што оног разбојника са крста прими у рај. Прво ми мало да му зачинимо чорбу.

То ти испитуј. Била су ДВА разбојника, а један се није покајао. Сад да ли се Жарко каје то Господу препуштам...и теби, ако ћеш испитивати.

Покајање није деклеративног карактера. него је потрес душе. Жарко пошо, види се, није луд, наравно да се каје...сад нек, ко и сви ми, припази да гордост не угуши покајање. Славе има више но што треба...и умало му душе не дође...нек се вата оног другог - пкајања. Сад нисам баш видио, бар историја Цркве не свједочи, да се од покајања слава гради. Слава дође покајнику од Господа а не од глумаца, интернет сајтова, тв-екрана...ја ту потребу, могу рећи, никада нећу разумјети - дај Боже и да не разумијем.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

jahojao234 kad kaze-''ja nikad vise ne mogu biti slobodan''...Gospode pomozi mu da Te pozna!

Баш кроз то и такво, а и сама књига, ма шта у њој било, говори о потреби да свијету полаже рачуне а не Богу.

Сад кад би анализирао психолошки може се закључити: да сам ја роб јер ће неки Ђуро да ме стално подсјећа на мој гријех.

Па добро ђе је савјест ту? Ако је Ђуро моја савјест, па ја сам дусевни мртвац! Роб неких светских мишљења.

Роде то ти је цијена славе, која ти је више него пријала. То ти је крст. Ватај га и носи, шта пишеш књиге и свијету причаш, на пијац износиш своју драму душе.

Значи,опет сам ја "ваш". Па јбг., слава је слупа ствар. Ко је тражи треба да зна то. Опет свијет, иопет свијету душа на пијац...ал овај пут није глума, него рил лајф.

Већина духовника је вазда савјетовала, да се о гријеху шзо МАЊЕ прича. Прошло зло, послеице остале и ајмо даље.

А питање: ШТО је душевни потрес славног лаушевиша нешто па вечи и битнији од 10тине хиљада ратника који не смију ни рећи да су ратовали за Србију?

Ај нек он напише књигу, продаће је у 4 и ПО примјерка. Не волим публицитет од трагедија ма да је Патријарх а не неки глумчић.

Треба он да упознаје мало Светог Саву и Светосавље...па ће све другачије изгледати. Између осталог те које је убио су ЖИВИ! Дакле...ако ни због чега другог, ради тога. И можда им је чак помогао да спасу душе своје. Јер како Оци уче, насилна смрт је мучеништво, не за Христа, али ипак један вид и Господ ће им урачунати. Прекинуто је насилно љихово вријеме да се покају и сапсавају.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

Требали би, кроз судбину Жарка, режисерчићи и глумчићи, прије него крену у своје пројектиће, да њима пројектују шта они мисле да је и како је, да поведу мало рачуна када Свете наше у уста узимају, и како их узимају.

Можда да и о благослову размисле....јер сви су Свети мученици, неки насилно, неки добровољно се жртвујучи за нас...а тако се олако гради земаљска слава, и како се коме ћефне, на Светима.

Ана Линд, шведска министарка, није хтјела да сретне по протоколу Патријарха павла, и луд човјек је искасапи ножем у Штокхолму.

Ко за зашто, али није се са светињом и светим људима играти по својим неким глумама и којечим.

Свети Сава није да се на њему слава стиче, и, зна Господ то, онај ко са пажњом и љубављу, унутрашњим болом и љубављу, не приступи Светоме, боље да га не узима ни уста, ни на перо.

СВА српска кинематографија до 90тих година поломила се исмијавајући Цркву. Није било фолма гдје није било попа исмијаног, или сугестивно омаловаженог...а одједном све Светосавци. Како сад па то?

http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_speech_versus_blasphemy

Neuništiva rasprava.

Подели на овим сајтовима

Nemam pojma ko je Laušević ali znam da mi se ne dopada kako pričaš o njemu.

Glumac, bio prilicno popularan i po meni dobar. Ali imao je nesrecu da u nekoj svadji na Cetinju, odakle je i on, ubije dvojicu momaka od 19 i 20 godina. Osude ga na 13 god odlezi 4 i posle izadje iz pritvora i pre povratka u zatvor pobegne za SAD.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Стварно? Јој...нећу моћи спавати. Мораћу википедију да читам.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...