Гости Guest Izida Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Za Milicu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 И ја сам некад Керушу знала напамет... то је мени једна од омиљених песама, а нема их много! Страшно тешка песма... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Jednom haskiju je potrebna pomoc. Pas se nalazi u Krusevcu, pronasla ga je devojka izgladnelog i u losem stanju... najbolje pogledajte link. http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=9155 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Керуша и 7 малих кучича 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ?? ?????????? ?? ?? ??????? ???? ??? ???????????? ?? ??? ???, ???? ?? ?? ?? ??????? ????? ? ?? ?? ?? ????? ???????! klapklap hvala Bogu! i ja sam obavestila neke ljude u vezi haskija. ?? ????. ??? ?? ???? ????? ???? ?? ????? :cheesy2: ??????? ?? ?????, ?? ?? ???? ?? ????? ?? ????? ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Хвала, Изида. Баш сам у потрази за неким крупнијим псом за једног другара :-) видећемо... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Колико видим, штенци имају власнике на чекању Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Ако неком треба 100% далматинац... нека ми се јави. Његови "власници" "више не могу да брину о њему". Ово није његова слика, тренутно је немам, али ево једне слике младог шаренка :-) Ето одакле толико паса на улици... они страдају на разне начине бивају тучени, убијани пушком, тровани... а ми смо криви. гррр Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Ja ne znam šta je sa ovim svetom. Trenutno sam u jednom selu u šumadiji, oko same kuće je dvorište od 80ari i svi psi lutalice dolaze kod mene i tu i ostanu. Ono istina ja ih hranim. Čim odem do grada ili me nema jedan dan dođu i pobiju pse u dvorištu. Šok sam doživeo, bila jedna kučkica bukvalno je skakala od sreće dva metra kad me vidi, i neko došao i ubio je, dovukla se do mesta gde sam joj ostavljao hranu i tu uginula. Na žalost i pored fantastičnih uslova, ogromno dvorište, nema nikog u blizini ima nekih prostorija gde još nisam ni ušao ne smem da dovedem psa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ??? ????? ????? 100% ??????????... ???? ?? ?? ????. ?????? "????????" "???? ?? ???? ?? ????? ? ????". ??? ???? ?????? ?????, ???????? ?? ?????, ??? ??? ????? ????? ?????? ??????? :-) ??? ?????? ?????? ???? ?? ?????... ??? ???????? ?? ????? ?????? ?????? ??????, ??????? ??????, ???????... ? ?? ??? ?????. ???? Daleko sam 0110_hahaha Jel vec nasao drugog vlasnika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 Pitam, radoznao ko ga udario, ma kaže niko , nego jurio da zgazi kera što je lajao na auto pa sleteo u kanal. 0202_238 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Сад извинте што нисам све ваше поруке прочитала. Данас Св Никола јупиии!!! Онај далматинац је удомљен, па чекамо да видимо како ће да прође. Ипак ти расни имају среће а не ваљају ништа, ти су пси блентави максимално... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Odem kod auto limara, vidim tip doterao neki auto polupana mu jena strana i smeje se. Pitam, radoznao ko ga udario, ma kaže niko , nego jurio da zgazi kera što je lajao na auto pa sleteo u kanal. E sad jel to normalno? Ajd da te napadne pa da moraš da se braniš, nego sediš u kolima i znaš da ti ne može ništa i ti ga juriš da ga zgaziš. Koja je to suluda potreba da oduzmeš nekoj keri život? ? ???????... ?? ? ???? ???? ??? ????? ?? ????... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 п. с. Отворена је нова тема о Закону о добробити животиња па изволите https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3137.msg78906.html#msg78906 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ?? ?????????? ?? ?? ??????? ???? ??? ???????????? ?? ??? ???, ???? ?? ?? ?? ??????? ????? ? ?? ?? ?? ????? ???????! 0442_feel hvala Bogu! i ja sam obavestila neke ljude u vezi haskija. ?? ????. ??? ?? ???? ????? ???? ?? ????? ??????? ?? ?????, ?? ?? ???? ?? ????? ?? ????? ????. Za ovo si u pravu Medo, ali humanost se vidi prema svima i svemu, ne samo prema ljudima ili samo prema zivotinjama. Tesko da covek moze biti covekom ako je dobar i pazljiv prema ljudima, a bezobziran ili se izivljava nad zivotinjama, i obratno. Ubiti zivotinju iz obesti, ili ne pomoci joj ako smo u mogucnosti... iskreno, cini mi se da nije velika razlika izmedju takvog odnosa i prema coveku. Mada, ponekad se pitam.. da li nam to dolazi vreme kada cemo osnivati razna udruzenja za zastitu....coveka... ili je to vreme vec doslo... Ljubav za sve.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука