СИМИЋ ВЛАДАН Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Лепо је све то,животиње треба волети.Ја сам имао доста мачака и два пса.Ипак не треба претеривати,јер има људи који више воле животиње од људи,ни то није у реду.И већа права се дају животињама а у каквим условима живе наши људи на Косову и Метохији,без струје,воде,основних елементарних услова за живот,као у правом логору. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Наравно да не треба претеривати. Видиш, ја имам два пса, кувам им клопу, није ми тешко и није ни нешто скупо посебно. Значи, није то проблем. Само ко воли. Наравно, треба помагати људима више и више... а некад смо тако глуви и слепи, док ти неко не дође и каже да му треба помоћ ми понекад не умемо да видимо сами... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 "Ako neko ima na prodaju ili zna nekog ko prodaje štence Sibirskog Haskija na teritoriji Bosne i Hercegovine neka se javi mom drugu Dragoslavu ( www.facebook.com/profile.php?id=1406562373 )... On bi kupio muško štene do 3 meseca starosti, crno - bele boje, nebitno koja je boja očiju, cena da bude od 150 do 200 eura... Hvala svima na pomoći 0202_238 Pozdrav" Nenad Todorovic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Спас за напуштене http://www.udomime.blogspot.com/ Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Milice,jesi li videla da ima jedna Milica i jedna Endzi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ево је Милица: А ово је Енџи: А видите само овога јаоо Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Milece,a jesi lu upoznata je li oni udomljavaju zivotinje samo na teritoriji Beograda ili mogu i ljudi iz unutrasnjosti da ih usvoje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Понекад се чак и прави акција организације превоза животиња тамо где је хоће, али обично међу члановима, тј. ради се на добровољној основи. Заштооо? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Trazi se beli haski, star 2 goidne, muzjak,izgubljen u okolini Sumica (Beograd) 12.01.2010. odaziva se na ime Bosko, ima ogrlicu sive boje, crne oci i tri crne tufne na ledjima. Ako ga neko slucajno vidi, molim vas da mi javi na: 064 14 05 330 HVALA SVIMA 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Mici,cisto da imam informaciju.Da kazem ljudima.Hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Поклањам једног маторог коња,са шталом на Новом Београду,за узврат да га чувате и редовно тимарите 0104_cheesy "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Maxe,a kako se zove? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ???????? ?????? ??????? ????,?? ?????? ?? ????? ????????,?? ?????? ?? ?? ?????? ? ??????? ???????? 0104_cheesy ?? ??????????? ??, ??? ??????? ????????? ??????????? navijanje navijanje navijanje 0409_feel 0409_feel dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Mici,cisto da imam informaciju.Da kazem ljudima.Hvala! ????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ???????? ?????? ??????? ????,?? ?????? ?? ????? ????????,?? ?????? ?? ?? ?????? ? ??????? ???????? 0104_cheesy ?????? ??????? :-) ? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука