Гости Guest Izida Написано Септембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Hitno ! ! ! Potpuno rasan haski star godinu i po dana se poklanja jer je jedna gospodja kupila deci i sad kad je veliki nece da ga cetkaju i brinu o njemu - smeta im. Predat je sinterima na eutanaziju. Rok je ujutru, ko ga zeli il da ga bar uzme do udomljenja neka hitno zove ove brojeve do veceras iil ujutru najranije moguce. 060 54 97 041 i 064 54 97 041 Pas je u Temerinu kod Novog Sada!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 jesu oni normalni???? jel nisu mogli malo da sacekaju??? oglas treba postaviti na mnogo mesta, i treba vremena, ali rasni psi se skoro svi udome!!! uzimajte ga nazad bre!!! Poslala sam poruku devojci koja se bavi zbrinjavanjem zivotinja, ako uspe da sredi nesto i ako nadje nekog u NS javiće mi... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Mici,ne znam.Ja sam samo dobila ovaj oglas.Ali,trenutno nisam u mogucnosti da ga udomim.Pa,ko velim da ga podelim sa drugima.Mozda neko moze.Sta ti ja znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 ајде, надајмо се да ће успети.... што не волим еутаназије здравих паса, појма немаш... ух Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Ja ne volim eutanazije uopste.Stvarno ne mogu da zamislim kakav je to mozak,koji odluci da uspava zdravu zivotinju!A i protivnik sam sterilizacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Понекад можда и јесте еутаназија решење, али то је ретко. Што се стерилизације тиче, колико год да су свима пуна уста како је то здраво за животињу, нисам сигурна да би и за себе изабрали тај пут! Али за уличне животиње, да би се смањило размножавање и проблем који је и онако велик, стерилизација мислим да јесте неопходна. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Ja bih volela da napravim azil za ulicne zivotinje u mom selu.Za sad mi fale samo pare. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Има нас много који бисмо то волели... али... katanac Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 еј одговорила ми је девојка коју сам контактирала за тог пса, каже да је он оглашен свуда и да су му нашли смештај! katanac Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 ?? ?????????? ?? ?? ??????? ???? ??? ???????????? ?? ??? ???, ???? ?? ?? ?? ??????? ????? ? ?? ?? ?? ????? ???????! katanac hvala Bogu! i ja sam obavestila neke ljude u vezi haskija. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Hvala Bogu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Да да, лепе вести. Моле се сви власници да се одговорније понашају према животињама... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Mici,moja maca je zenka.I neki covek mi rekao,kad je dolazio kod nas da je divna,ali veli da je sterilisem.Ja necu.Ali,bih volela da kad ona dostigne polnu zrelost,sto ce biti uskoro,macice poklonim.I ja sam nju dobila na katanac od mog kumica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 све је у реду док мачиће људи не бацају на улицу или подаве итд. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Kako mi je odvratna ona izreka da se prvi macici u vodu bacaju! Jesi li citala "Kerusu" od Jesenjina?Ja sam je nekad znala napamet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука