Jump to content

Da li kitite jelku pred Novu godinu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Neki razlog? Znatiželjna sam. :)

Ни ја не китим јелку. Ни кад сам био мали. Можда зато што сам пореклом из руралне средине па се код нас није ни знало за то :P

Подели на овим сајтовима

Pa kada pocnu rimokatolici da unose badnjak onda cu i ja da kitim jelku. A do tada ja se drzim svog obicaja kao oni svog, muslimani svog itd. Da su moji preci kitili jelku i ja bih, ovako... a i nemam neku preku potrebu da menjam vekovne obicaje svoga naroda.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ja hoću. nadam se sutra. moram neku manju da kupim, sin je prohodao pre par dana, i ona veća bi jako brzo završila karijeru. pa ćemo neku manju, da roknemo na sto, da je ne dohvati :))))) ja volim da kitim jelku. volim i sijalice, i srme, ukrase....i paketiće :)

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Neki razlog? Znatiželjna sam. :)

Jednostavno, nije mi u tradiciji, nije mi lepo , nije mi ni zanimljivo .... volim da lepo uredim kucu na Badnji dan 06. januara ... izbacim tepihe iz kuce tih dana, unesem slamu i razbacam po svim prostorijama, zito , orahe ... Badnjak, svece, kandilo, miris tamjana .... mene to raduje :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

A i da bih izbegla ovakve situacije radije ne kitim jelku .... pa sutra deca da mi budu tuzna !? :lol:

VODITELJKA SE POŽALILA NA TVITERU

Nataša: Ukrali su mi ukrase za jelku

Nataša Miljković požalila se da joj je neko ukrao novogodišnje ukrase.

nata4.jpg

Voditeljka RTS-a na Tviteru je zamolila da joj vrate ukrase da njen naslednik Lazar ne bi bio razočaran.

- Nakon što sam postavila jelku videla sam da mi je neko iz podruma ukrao najlepše ukrase. Moje dete će sutra imati jelku bez nakita. Molim vas da, ako u gostima naiđete na jelku ukrašenu disko-kuglama, utvrdite poreklo tog nakita. I to, ako može, do sutra ujutru - požalila se Nataša.

Biljana Radulović

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...