Таша Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Ne. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Ne. Neki razlog? Znatiželjna sam. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Neki razlog? Znatiželjna sam. Ни ја не китим јелку. Ни кад сам био мали. Можда зато што сам пореклом из руралне средине па се код нас није ни знало за то :P Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Pa kada pocnu rimokatolici da unose badnjak onda cu i ja da kitim jelku. A do tada ja se drzim svog obicaja kao oni svog, muslimani svog itd. Da su moji preci kitili jelku i ja bih, ovako... a i nemam neku preku potrebu da menjam vekovne obicaje svoga naroda. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Željko oli stvait makar avatar Čarlsa Bronsona "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 ja hoću. nadam se sutra. moram neku manju da kupim, sin je prohodao pre par dana, i ona veća bi jako brzo završila karijeru. pa ćemo neku manju, da roknemo na sto, da je ne dohvati )) ja volim da kitim jelku. volim i sijalice, i srme, ukrase....i paketiće Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Željko oli stvait makar avatar Čarlsa Bronsona Koji ti je taj? Jel' to onaj omanji, ruznjikav.... vazda nekakve pozitivce igrao? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Pa sad,pozitivce, više egzistencijaliste "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Neki razlog? Znatiželjna sam. Jednostavno, nije mi u tradiciji, nije mi lepo , nije mi ni zanimljivo .... volim da lepo uredim kucu na Badnji dan 06. januara ... izbacim tepihe iz kuce tih dana, unesem slamu i razbacam po svim prostorijama, zito , orahe ... Badnjak, svece, kandilo, miris tamjana .... mene to raduje gothic88nika, nedeljko and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Da, pa "zapevaju", tih dana posebno, Koviljci, Decanci .... ih radosti ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Volela bih kada bi ti napravila par fotografila i postavila ovde, nisam tako nešto nikad videla Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Sad cu da angaujem PR-a da nadje fotografije Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 A i da bih izbegla ovakve situacije radije ne kitim jelku .... pa sutra deca da mi budu tuzna !? :lol: VODITELJKA SE POŽALILA NA TVITERU Nataša: Ukrali su mi ukrase za jelku Nataša Miljković požalila se da joj je neko ukrao novogodišnje ukrase. Voditeljka RTS-a na Tviteru je zamolila da joj vrate ukrase da njen naslednik Lazar ne bi bio razočaran. - Nakon što sam postavila jelku videla sam da mi je neko iz podruma ukrao najlepše ukrase. Moje dete će sutra imati jelku bez nakita. Molim vas da, ako u gostima naiđete na jelku ukrašenu disko-kuglama, utvrdite poreklo tog nakita. I to, ako može, do sutra ujutru - požalila se Nataša. Biljana Radulović Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Kako okititi Christmas Tree? Christmas Tree Train Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука