Margareta Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Mnogo mi je ljudi reklo da ne žele da nameštaju jelku pred Novu Godinu, jer je to katolički običaj (nisam ja ništa rekla, samo parafraziram xD )... Hoćete li je vi nameštati? Uzimate li pravu ili onu od Kineza, plastičnu? Ja ću je naravno, staviti, i ceo dan pravim paketiće od ukrasnog papira i starih kartonskih kutijica, jer me taj običaj podseća na onaj period kad sam imala 6 godina i bila potpuno bezbrižna ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Ja ću to odraditi večeras. Još mi je zabavno. A, plastična je girl_jumping Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 i meni, ja se oduševim svaki put... plastična je urednija (ne kruni se po podu) a i ekološki je Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Ha, kad smo kod paketića, dobila sam ove godine. Na kutiji piše za decu od 10 do 14 godina. Ala sam se obradovalaaa!!! bliss jeeee Jelkica će biti zlatno-crvena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Ja sam kmekala dečku kako je lepo bilo nekada davno kad sam dobijala paketiće, kmekala, kmekala, kmekala, dok nije ukapirao da treba da mi nabavi jedan Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Ja to radim tati. whackado Dečko bi se smejao. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Да Margareta је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 OMLADINA. 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Веч написах на некој другој теми. У СВАКОМ ХРАМУ РУСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПРЕД БОЖИЋ ОБАВЕЗНО СЕ КИТИ ЈЕЛКА. Booba је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Da, ali mi gledamo da uhvatimo i Novu Godinu u tom kićenju xD Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 I mi u kuci uvek kitimo jelku pred Bozic... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 volim okicene jelke i one svetiljke koje trepere u (polu)mraku. Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Uobicajili smo da kupimo jelkicu bas na katolicki Bozic (posle ih nema) i taman istraje do polovine januara...proshle godine zakasnismo za sat vremena, pa smo kitili sobnog bendzamina, jedva se oporavio od stresa, ali pretek'o je sad ga bas nesto gledam....a i on mene......:D Anette, ВИЛМА, Booba and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Prema verovanju, pre više od dve hiljade godina, ispred pećine u kojoj se rodio Isus rasli su bor, kedar i jelka. Od sreće što se rodio božji sin, bor i kedar su se zatresli i poklonili mu plodove. Jelka je počela da plače što nema plod i što ne može ništa da mu pokloni. Jedan anđeo se sažalio, skinuo zvezdu sa neba i dao je jelki. Jelka se savila i sa svog vrha nežno stresla zvezdu pored Isusa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Pročitala sam to negde Emilija, hoćeš li mi objasniti ko je sobni Bendžamin xD ? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука