Jump to content

Потпишите петицију против смртне пресуде хришћанки у Пакистану

Оцени ову тему

Препоручена порука

Elem, sad čitam na Vikipediji malo o tom slučaju Link

Prilikom hapšenja, policija ju je u stvari spasila od rulje koja je upala u njenu kuću i prebila nju i njenu porodicu (verovatno bi je i ubili da se policija nije umešala)...

Guverner provicije Pundžab, koji je bio najglasniji pristalica njenog oslobađanja, je ubijen od jednog člana svog obezbeđenja zbog podrške njoj...

Jedini hrišćanin član pakistanke vlade je takođe ubijen u atentatu zbog protivljenja zakonu po kome je ona osuđena na smrt...

Lokalni imam je rekao da će "ljudi uzeti pravdu u svoje ruke" ukoliko Vrhovni sud ne potvrdi smrtnu kaznu, ili ukoliko je pomiluje predsednik Pakistana (što je u ovom trenutku najizglednija opcija)...

Jeziva ironija je u tome što, ako bude oslobođena, izgleda da neće preživeti ni 24 časa, ukoliko ne dobije azil negde, ili bar stalnu policijsku zaštitu. Njena porodica je takođe u ogromnoj opasnosti i već se skrivaju zbog konstantnih pretnji smrću koje dobijaju...

:blink: shok

Подели на овим сајтовима

Elem, sad čitam na Vikipediji malo o tom slučaju Link

Prilikom hapšenja, policija ju je u stvari spasila od rulje koja je upala u njenu kuću i prebila nju i njenu porodicu (verovatno bi je i ubili da se policija nije umešala)...

Guverner provicije Pundžab, koji je bio najglasniji pristalica njenog oslobađanja, je ubijen od jednog člana svog obezbeđenja zbog podrške njoj...

Jedini hrišćanin član pakistanke vlade je takođe ubijen u atentatu zbog protivljenja zakonu po kome je ona osuđena na smrt...

Lokalni imam je rekao da će "ljudi uzeti pravdu u svoje ruke" ukoliko Vrhovni sud ne potvrdi smrtnu kaznu, ili ukoliko je pomiluje predsednik Pakistana (što je u ovom trenutku najizglednija opcija)...

Jeziva ironija je u tome što, ako bude oslobođena, izgleda da neće preživeti ni 24 časa, ukoliko ne dobije azil negde, ili bar stalnu policijsku zaštitu. Njena porodica je takođe u ogromnoj opasnosti i već se skrivaju zbog konstantnih pretnji smrću koje dobijaju...

:blink: shok

Ja bih sada voleo da vidim ovde nekog na$eg muslimana... koji bi se pridruzio ovoj peticiji ili bar nekom RAZUMNOM recenicom, mi$lju... rechiju utehe.. jer nas Hri$cane ovakve stvari pogadjaju ma kome se de$avale..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

слава Богу, колико призива на исповедање вере и мучеништво ...

искрено да вам кажем, због тога сам у дилеми потписати петицију јер себи не бих ускратио такав венац и част славе у име Господње :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1325524437' post='552618]

слава Богу, колико призива на исповедање вере и мучеништво ...

искрено да вам кажем, због тога сам у дилеми потписати петицију јер себи не бих ускратио такав венац и част славе у име Господње :)

"Ако Господ неће сачувати град, узалуд не спава стражар..."

На нама је да пројавимо братску љубав кроз подршку, а на Богу да пројави мучеништво Христа ради или слободу по нашим молитвама. Ми да пројавимо себе а Он себе...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

да је до мене, не бих потписао ... ал ако њена воља није да страда, онда бих потписао.

у томе и јесте моја дилема, нигде нисам нашао њену вољу, одраз њених мисли и осећања ...

Подели на овим сајтовима

Па ја чисто сумњам да старац Јефрем Ватопедски нема вољу да страда Христа ради. И да се сва братија његова не радује (види слике из Ватопеда - осмеси и радост, а не туга) што се удостојио таквог венца, јер тај венац сви они (као и ти, и ја и многи) макар потајно прижељкују. Али их то не спречава да изразе своју љубав и кроз хришћански осећај за правду-а право је да невин човек буде пуштен на слободу. Само Господ зна шта је свима нама сад најпотребније. Зато, не морамо знати шта други желе или не желе него "ни по бабу ни по стричевима, већ по правди Бога истинога." Зато-ми себе, а Он себе...

Подели на овим сајтовима

нека теби правде, ја ћу за милост да се молим :)

сваки да осети шта је Божја милост, мало ме правда занима ...

правда је за оне који се не кају, сами је прижељкују себи.

Подели на овим сајтовима

Божија правда, Милане, а не људска...

Први део мог поста си прескочио, па наставио само иза слова "и"...

Дакле, морао сам тебе ради да цитирам неки други стих, нпр "милости хоћу, а не жртве" да би потписао без обзира шта она мисли?

Подели на овим сајтовима

potpisao sam mada ne znam koliko to ima uticaha sramota je da nema Srbije u ponudjenim zemljama vec samo SCG i jugoslavija a BiH npr ima...

Подели на овим сајтовима

potpisao sam mada ne znam koliko to ima uticaha sramota je da nema Srbije u ponudjenim zemljama vec samo SCG i jugoslavija a BiH npr ima...

То је зато што је реч БИХ много, много чешћа у говорном језику. Ево, један од мојих директора мења глагол бити у једнини овако: ја БИХ, ти БИХ, он(она, оно) БИХ... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Шта треба да напишем тамо где пише ЗИП ?

поштански број места/града у коме живиш.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...