Justin Waters Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Па Брате...ти си бар преваљивао путеве од строгог зилота и Љотићевца до улта либерала и екуменисте.. То би бар морао да разумеш те чудне резоне Гдје ме нађе љотићевца...Љотића нисам ни сањао. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Kad bi se neko našao i sabrao u knjigu šta je sve Mustafa mlatio zadnjih 20 godina, to bi bio bestseler, ne samo među srpskim narodom. Lično bih se stidio da imam, ne daj Bože, takvog vjerskog vođu. On je recimo Njegoša nazvao fašistom. Mustafa i Zukorlić kao da se takmiče ko će davati umobolnije izjave. A onda to Bakir i Sulejman uviju u celofan i pričaju praktično istu priču. Bio sam par puta u Sarajevu poslije rata. Inače tamo sam ranije studirao. To je strašno koliko su se ljudi promjenili. Pravi Veliki Novi Pazar, feredže na sve strane. Radije bih na Antarktiku živio, nego u Sarajevu. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Баш имаш интересантан резон. Из неког разлога не користиш српски израз за УСА, који гласи САД, него руски США, док опет из неког разлога сметати израз "путовница" који је много српскији од пасош који нема никакво етимолошко значење у српском језику. Уствари може да се каже да Хрвати с обзиром да не говоре путеви, него цесте, требали би говорити цестовинца, а не путовница. Путовница би према томе био изразити српски израз и јесте. Коријен ријечи "пасош" је "пас" што реферише на пропуштање на германским, романским, и другим језицима...али не и на словенским. Онда би се требало звати пролазница (што није тема али кад смо већ одлутали) Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 ah, znaš Dodika, to ne moraš ni tražit po internetu te njegove izjave, valjda rekao nekom bošnjačkom političaru da mu je čukunbaba bila isto Srpkinja ko i njemu što je, ahahaha. ili tako nešto u tom stilu cukun baba ahahhahha, alme nasmija nisam ovu rijec cula sto godina hahahhaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Људуи..скоро сам био у Сарајеву службено... Као да сам у сред арапске земље... Уђем у Мек Кафе...све турци и арапи... одем у неку продавницу исто... нико Српски не збори... све мараме носају...ужас.. Ја Сарајлија сам се осећао као да сам на марсу... Da je bogdom tako.Ali ti si meni sumnjiv.Takav opis odgovara da si bio samo u džamijama.Da nisi prešao na islam? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Него, бошњачки? greengrin Ma on ti je išao u medresu, i tamo se sa hodžama družio. :10900: Jelde Mihailo tamo su i listovi na drveću zelene boje. brokoli I drveće je muslimansko u Sarajevu. animal-smiley-075 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Nemojte da zaboravite da su muslimani i u ovoj situaciji žrtve! Oni su UVEK žrtve! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 Kad bi se neko našao i sabrao u knjigu šta je sve Mustafa mlatio zadnjih 20 godina, to bi bio bestseler, ne samo među srpskim narodom. Lično bih se stidio da imam, ne daj Bože, takvog vjerskog vođu. On je recimo Njegoša nazvao fašistom. Mustafa i Zukorlić kao da se takmiče ko će davati umobolnije izjave. A onda to Bakir i Sulejman uviju u celofan i pričaju praktično istu priču. Bio sam par puta u Sarajevu poslije rata. Inače tamo sam ranije studirao. To je strašno koliko su se ljudi promjenili. Pravi Veliki Novi Pazar, feredže na sve strane. Radije bih na Antarktiku živio, nego u Sarajevu. Ja sam ponosan svojim reisom.Razumljivo je što ga neki nevole.Institucija rijaseta sa uvaženim reisom na čelu je jedina institucija koja okuplja muslimane i muslimanski korpus.Naravno treba tu instituciju uništiti da bi muslimani ostali bez pastira.A kada se to desi muslimani će biti pred novim egzoduom .Samo što u tom slučaju ih nwebi imao ko okupljati.Političke bošnjačke stranke to ne čine zato što su prepune kadrova udbaša ili nekih drugih oabvještajnih službi. Ti da poštuješ svoga vjerskog vođu poštovao bi i tuđe vjerske vođe. Da, muslimani se vračaju vjeri, jeli ti to predstavlja problem,Ja kada dođem u Beograd vidim krščane koji hodaju , ne smetaju mi ali izgleda tebi smeta što msulimanke su počele da žive po svojoj vjeri.Valjda je to normalnom čovjeku shvatljivo da je to sloboda vjere.Ali po nekima i to muslimani ne smiju činiti... Pusti ti moga reisa na miru nego se stidi svojih nekih svjetonazora koji obnašaju neke od najvećih vjerskih vaših funkcija a ruke im baš nisu čiste.A o savjesti da ne govorimo. Zato malo obori glavu, meti svoju avliju... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 A što se tiče Dodika.Mislim da bi srbi prije svih trebali da ga takvim proglase. Uništio je srbe Bosne.Jadni narod skoro da živi kao oni u Eritreji. On je faraon bosanskih srba. Da nebi otišao u zatvor plasira vruće priče na koje naivni nasjedaju a ni on sam u njih nevjeruje jer je svjestan da je okorjeli kriminalac i lažov. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Da je bogdom tako.Ali ti si meni sumnjiv.Takav opis odgovara da si bio samo u džamijama.Da nisi prešao na islam? Видим ја шта би ти волео... Када сам већ избегао ваше логоре...дај шта даш... Најмање 8.255 Срба убијено је у Сарајеву од 1992. до 1995. године, пописао је Институт за истраживање српских страдања у 20. вијеку из Београда. Још 860 особа води се као нестало, а из Института наводе да је могућност грешке у попису три одсто и да се списак још провјерава. Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 bosanac, за December 21 2011 - 17:48, каже: Da je bogdom tako.Ali ti si meni sumnjiv.Takav opis odgovara da si bio samo u džamijama.Da nisi prešao na islam? Видим ја шта би ти волео... Када сам већ избегао ваше логоре...дај шта даш... Jadničak, još malo pa ću u to povjerovati. Tebi smeta što su se muslimani vratili svovoj vjeri? Цитат Најмање 8.255 Срба убијено је у Сарајеву од 1992. до 1995. године, пописао је Институт за истраживање српских страдања у 20. вијеку из Београда. Још 860 особа води се као нестало, а из Института наводе да је могућност грешке у попису три одсто и да се списак још провјерава. Da poginulo je u devedest pet posto od granata koje su bacale one spodobe iznad Sarajeva. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Nemojte da zaboravite da su muslimani i u ovoj situaciji žrtve! Oni su UVEK žrtve! Ovamo vas pobiju i onda vam pričaju priče ma to se vama pričinilo mi vas nismo... Madaj, Darko prizemlji se...Da žrtve smo bili do sada i akobogda nikada više nikome to nečemo dozvoliti.. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Енизе, негираш ли да су и Срби и Хрвати били жртве протеклог рата у БиХ? Ако негирш, онда је јасно због чега се тешко разумијемо, због чега треба да постоји Република Српска и због чега треба да постоји један Додик (кога ја лично иначе не волим). Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Енизе, негираш ли да су и Срби и Хрвати били жртве протеклог рата у БиХ? Ne negiram.Svi smo mi Justinijane bili bivamo i kako stvari nažalost bivat ćemo žrtve raznih bolesnih propagandi. Ако негирш, онда је јасно због чега се тешко разумијемо, због чега треба да постоји Република Српска и због чега треба да постоји један Додик (кога ја лично иначе не волим). Ja ne samo da smatram da Dodika ne smije biti jer je zlo za Srbe prije svega a zatim i za ostale.Smatram da ovakvi bošnjački političari isto trebaju završiti kao i Dodik, a o hrvatskim nacioanal-političkom korpusu koji je po meni najpokvareniji da i ne pričam. Eh, brate da nam Bog da pameti i snage da se oslobodimo njihova jarma i da dođe na vlast nekorumpiran predsjednik bez obzira koje vjere bio ili naroda kome pripadao, koji će biti predsjednik svima a ne samo "svojima"pa da bar moja i tvoja djeca u miru žive ako već to nama nije propisano. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Dodik je car!!!Dela govore,a iako je preuzeo Republiku Srpsku u najtežim trenucima za naš entitet,učinio ga je jedinim koliko-toliko stabilnim faktorom u BiH i nijedno ovlašćenje nije preneto na BiH otkad vodi Srpsku,naprotiv,nedavno je preneo izborni zakon na nivo RS...A i kako ne bi bilo sve blagosloveno kad ga je Biljana Plavšić upravila na put pravoslavlja Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука