Jump to content

Препоручена порука

Јест` ово у игри... Али да се на крову неког од ових париских арондисмана нашао неки баја са ракетом, потревио (што би рекли код мене у Мачви) би га к`о ништа...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Jedan pilot sirijske vojske, dejstvujuci protiv terorista (27.07.) napravio je skoro neverovatan manevar starim i teskim helikopetrom Mi-8...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d70dKThdiR0

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

И пошто не видесмо крај.,.. Ајд` да бројим ја место њега... Могући тријалог (2 пилота, механичар летач).. Вади... Нека... Вади! ... Нека!... Бројим до три, вади! Нека! Полако! Један! Два! Три!...( Искусио донекле....)

Ал` сулудо је све то....

Подели на овим сајтовима

U principu, protiv neke normalne vojske taj avion ne bi imao bas nikakve sanse.

A i ovako je izivljavanje u pitanju, nema tu reci o nekom pravom ratu...

Ма то је застарело већ, сад имају ове "drones" који су беспилотни, а управљају их "пилоти" из фотеље у Тексасу. Џојстик у руке и убијаш људе са друге стране планете... Као видео игра... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма то је застарело већ, сад имају ове "drones" који су беспилотни, а управљају их "пилоти" из фотеље у Тексасу. Џојстик у руке и убијаш људе са друге стране планете... Као видео игра... :(

Tacno tako...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ма то је застарело већ, сад имају ове "drones" који су беспилотни, а управљају их "пилоти" из фотеље у Тексасу. Џојстик у руке и убијаш људе са друге стране планете... Као видео игра...

То, начелно, имамо и ми... Премда не тог домета...

Подели на овим сајтовима

Јест` ово у игри... Али да се на крову неког од ових париских арондисмана нашао неки баја са ракетом, потревио (што би рекли код мене у Мачви) би га к`о ништа...

Koren tog izraza je nemački glagol treffen, što znači sresti, zanimljivo. :)

Подели на овим сајтовима

тај авион и није прављен за бојиште или урбане услове, него само да гања герилце и да буде подршка специјалцима и сличним јединицама.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1345212216' post='694592]

тај авион и није прављен за бојиште или урбане услове, него само да гања герилце и да буде подршка специјалцима и сличним јединицама.

Drugim recima, da uteruje silu...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1345213747' post='694612]

ма сигурно се рат не бави тиме :D

Znas ti more na sta mislim, nemo` da se pravis kinez... 11122

Подели на овим сајтовима

Znas ti more na sta mislim, nemo` da se pravis kinez... 11122

ма да, амери су извор свег зла на свету, просто демони иза којих се топи асфалт greengrin greengrin greengrin

мислим, поготово што нико други није у њиховом фазону, само још да добије прилику ;)

моћ корумпира, апсолутна моћ апсолутно корумпира.

Подели на овим сајтовима

Tacno tako...

Подели на овим сајтовима

Potvrdjeno da je Iran hakovanjem prizemljio izvidjacku bespilotnu letilicu...

http://www.youtube.com/watch?v=Y08LHkl3ggs&feature=related

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...