Grizzly Adams Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Лепи, да ти каже чича нешто - данас ти није разрешено на вино. А ја знам да ти то знаш, па и не само што знаш и свесно пркосиш чињеници, него си се још и распиштољио па се хвалиш овде по форуму. Момчино, крив је пут којим идеш. А ти си данас дежурни форумски инквизитор? Александрида је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Саблазнио ме је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Лепи, да ти каже чича нешто - данас ти није разрешено на вино. А ја знам да ти то знаш, па и не само што знаш и свесно пркосиш чињеници, него си се још и распиштољио па се хвалиш овде по форуму. Момчино, крив је пут којим идеш. ja ne znam to sto ti znas, ja znam nesto drugo... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Саблазнио ме је. Па не би требало да се саблажњавамо јер не знамо околности, нити је наш посао да се мешамо другим људима у приватне ствари. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 spam poruka,samo da nazdravim sa Dinom,pošto i ja pijem crno vince.Živeliiii 4869 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Да ли је могуће да не схватате да се зезам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Слабо капирамо данас... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Извињавам се за спам али коме ова порука може деловати као озбиљна? Лепи, да ти каже чича нешто - данас ти није разрешено на вино. А ја знам да ти то знаш, па и не само што знаш и свесно пркосиш чињеници, него си се још и распиштољио па се хвалиш овде по форуму. Момчино, крив је пут којим идеш. Па зар морам да кокам смајлије да би смо се разумели када се шалимо... Ај, опраштам вам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Нажалост има људи који би то написали озбиљно... Опрости за неспоразум. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 cak i da nije bila sala, ja ako sam kriv nisam kriv nikome od ljudi, ja cu da odgovaram za svoja (ne)dela, ali vama necu, osim ako se ne uvede ljudski-ovozemaljski zakon na tu temu. a sala ili ne potpuno mi je svejedno, samo se osecam malo indisponirano itd, al to ce proci brzo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Стварно сам сад затечен. Па знаш да те готивим и да се увек зезамо. Па зар бих ти тако нешто написао озбиљно? Ау. Још се ти и Владимир шалите, па рекох дај да замрсим још мало. Мислио сам да се толико знамо. Када сам неког смарао за такве ствари? Биће да је ово искушење јер сам поново увео вечерње молитве. snoozer_11 Ај, љуби вас брат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 to znam, al sta znam sta moze kome da dune pa da mi ubaci tog svog peska u moje lepe okice :lol: okivedoki, sve je oket, samo sto sma ja inace nervozan po prirodi, al evo trudim se kolko mogu :P back to topic rok & roll Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 стварно ми није јасно...како неко после свега може бити за ЕУ??? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 1:06:00 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Prudencija npr. voli Platona, no neka pogleda šta Platon piše o idealnoj državi.. I kako bi Platon nazvao današnju Srbiju, šta bi rekao za nju? Svakako da bi bila daleko od države koju bi Platon uzeo za pozitivan primer. Uf uf ljuta guja je platon mnogo bi on rekao za svasta nesto. Sa druge strane heraklit koga takodje volim bi rekao "da je najbolje da se svbi poobesimo" a sokrat bi rekao da nemamo puno dialoga. Medjutim kako rece Aristotetel Drag mi je platon al mi je draza istina a ja bih rekao drag mi je platon al mi je drazi lebac. No rekao bi da i jadikovanje ne pomaže koje je potvrda poraza, nego rad, trud i verovanje u uspeh. Treba nam jako dobra ekonomska politika + dobra saradnja sa stranim zemljama. Trebaju nam stednja ivnesticije, strane investicije ulaganje u kvalitetnije obrazovanje i da nam nemamo odliv znanja t.j ljudskoga kapitala. A mi sve to teramo u negativ. .. Nije li vreme za preokret? I jeste vreme za preokret jednom konacno da saradjujemo sa evropom ( za promenu) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука