Jump to content

Tata, ja sam gej!

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 19. 12. 2011. at 13:11, Teresa рече

Hm? Strasno! Ovo nisu roditelji, ovo su... nema dovoljno pogrdnih reci za opisati... Ne razumem toliku opsednutost tudjom seksualnoscu. Ja sam gay, imam devojku, moji roditelji znaju, moji prijatelji znaju i vole me takvu kakva sam. Moji roditelji su uz mene 100%, a takavi i treba da budu svi roditelji. Eto i moja 2 centa na temu.

искрено, нема шта :)

и добродошла :)

па сваки нормалан родитељ воли своје дете, какве год грешке прави.

то што га воли, не значи да нешто нису грешке.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 437
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 19. 12. 2011. at 17:34, sqny рече

Meni govor pre zvuci na histericnu jadikovku nekog koga boli sto se neko usudio da njegove infantilne puritanske ideje o seksu i cistoti dovode u pitanje, pa iz nemoci predvidja propast sveta.

што се баби снило ...

зашто мислиш да је човек приземан зато што је религиозан?

или је проблем што патиш од буквализма?

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1324343818' post='545897]

и не, то није еуфемизам пилатовског прања руку, већ једно основно неразумевање да је таква посланица упућена на опомену хришћанима како на сва три примера не требају да се угледају, а не говор мржње који окреће хришћане против хомосексуалаца, хулигана или политичара.

Ako je stvarno samo to hteo da kaze, trebao je onda bolje da razmisli kako ce to da sroci.

Ajde ozbiljno – ti mislis da je govor konstruktivan i odmeren? Da li mislis prilici coveku na njegovoj funkciji?

Reci da setnja homoseksualaca gradom predstavlja “gadost, necistotu i smrad”, “zagadjenje gadnije od uranijmskih bombi” ti nije ni malo neukusno?

Ako ne smeju da se prosetaju bez da dobiju ovako zivopisan opis onoga sto on smatra njihovim promasajima, i ako je njihova setnja “nesto najstrasnjije sto se ikada dogodilo u Beogradu”, ostaje im valjda ili da se povuku u misije rupe, ili da se zamonase?

Opisivanje prirode jedne konkretne grupe ljudi, koja nikome iz crkve ne nanosi zlo, sa tako polarisanim, klasicno moralizatorskim, epitetima (“gadost”, “smrad”, “kuga”, “posast”, “sram”,” zlo”, “otrov”, “smrt”) je trezveno razmisljanje?

Ta “djeca” koju je usput samo na sekund pomenuo, i to uglavnom da bi ih opravdao... sta ce ona da misle kad cuju da homoseksualizam predstavlja “krsenje moranlih Bozijih zakona”?

Jel pospesuje razumevanje i smiruje situaciju kada kaze da ce “Bog popustiti kaznu”, i “opomenuti bicem” one ciji nacin zivota mitropolit ne odobrava?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1324344225' post='545900]

што се баби снило ...

зашто мислиш да је човек приземан зато што је религиозан?

или је проблем што патиш од буквализма?

Vidis valjda da je to bilo cinicno pariranje Obijevom hobiju "psihoanaliziranja neistomisljenika".

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Stefan Radović javno je rekao ono što niko u njegovoj sredini nije bio spreman da čuje. Opisao je svoje odrastanje i kako kaže, torturu kojoj je bio izložen od svoje 10. godine.

Јел зна неко...каквој тортури је био изложен од своје десете године ?

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2011. at 3:58, sqny рече

Vidis valjda da je to bilo cinicno pariranje Obijevom hobiju "psihoanaliziranja neistomisljenika".

Ne vidim problem da nesto kazem ljudskim recima bilo kome, pa i neistomisljenicima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2011. at 7:36, nedeljko рече

Stefan Radović javno je rekao ono što niko u njegovoj sredini nije bio spreman da čuje. Opisao je svoje odrastanje i kako kaže, torturu kojoj je bio izložen od svoje 10. godine.

Јел зна неко...каквој тортури је био изложен од своје десете године ?

Демократији.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2011. at 3:56, sqny рече
Ako je stvarno samo to hteo da kaze, trebao je onda bolje da razmisli kako ce to da sroci.

Ajde ozbiljno – ti mislis da je govor konstruktivan i odmeren? Da li mislis prilici coveku na njegovoj funkciji?

Reci da setnja homoseksualaca gradom predstavlja “gadost, necistotu i smrad”, “zagadjenje gadnije od uranijmskih bombi” ti nije ni malo neukusno?

Ako ne smeju da se prosetaju bez da dobiju ovako zivopisan opis onoga sto on smatra njihovim promasajima, i ako je njihova setnja “nesto najstrasnjije sto se ikada dogodilo u Beogradu”, ostaje im valjda ili da se povuku u misije rupe, ili da se zamonase?

Opisivanje prirode jedne konkretne grupe ljudi, koja nikome iz crkve ne nanosi zlo, sa tako polarisanim, klasicno moralizatorskim, epitetima (“gadost”, “smrad”, “kuga”, “posast”, “sram”,” zlo”, “otrov”, “smrt”) je trezveno razmisljanje?

Ta “djeca” koju je usput samo na sekund pomenuo, i to uglavnom da bi ih opravdao... sta ce ona da misle kad cuju da homoseksualizam predstavlja “krsenje moranlih Bozijih zakona”?

Jel pospesuje razumevanje i smiruje situaciju kada kaze da ce “Bog popustiti kaznu”, i “opomenuti bicem” one ciji nacin zivota mitropolit ne odobrava?

Уз сво дужно поштовање према митрополиту, чињеница је да је митрополит користио неуравнотежен, нехришћански и старозаветни речник, као и да је чинио/дозволио неке у најмању руку проблематичне [и нехришћанске] ствари, а сада неки покушавају да врше (несновану) апологију његових поступака... Надам се да неће сад неко да ме „нападне на фору”: „Јесте ти знаш боље од њега...” итд.

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Али, ЗАШТО овакве теме редовно нацифрају на десетине страница у веома кратком року? Зар смо толико безбрижни да нам овакве ствари представљају ударне теме? Интересантно.

Подели на овим сајтовима

izgleda zato sto nam je samo sex jos ostao, a uskoro nece ni toga da bude(kako treba), pa da se iskoristi momenat jel :lol:

a i jedni smo od najsexualnijih naroda na planeti, ovi na vlasti nas non stop khm khm animal-smiley-075

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2011. at 20:03, Александар рече
Али, ЗАШТО овакве теме редовно нацифрају на десетине страница у веома кратком року? Зар смо толико безбрижни да нам овакве ствари представљају ударне теме? Интересантно.
Хомофобија је само последица целокупне болести друштва... шта мислиш колико народа „слави славу”, а на Бога помисли само када псује? Или како ти људи посматрају [црквене] хришћане?

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2011. at 20:40, angst рече

Хомофобија је само последица целокупне болести друштва... шта мислиш колико народа „слави славу”, а на Бога помисли само када псује? Или како ти људи посматрају [црквене] хришћане?

Да, али има и других наших "фобија", али само ова "хомо" има оволики тираж, чини ми се. Несхватљиво је да једна породична несугласица има овакву медијску помпу. Мени то није јасно.

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2011. at 20:47, Александар рече
Да, али има и других наших "фобија", али само ова "хомо" има оволики тираж, чини ми се. Несхватљиво је да једна породична несугласица има овакву медијску помпу. Мени то није јасно.
Па медији joooj. Али овде на форуму се није „причало” само о хомофобији, него уопште о односу родитеља и деце итд.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...