Jump to content

Tata, ja sam gej!

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16. 12. 2011. at 23:23, Solomon Kane рече

Контролиши се, мало, молим те. Нећу да чујем више никакве личне увреде, нити погрдне речи упућене на личну адресу... и нема расправе по том питању.

100% si u pravu.

ALI MOLIM TE vidi šta je živ čovek napisao.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 437
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 16. 12. 2011. at 23:23, Solomon Kane рече

Контролиши се, мало, молим те. Нећу да чујем више никакве личне увреде, нити погрдне речи упућене на личну адресу... и нема расправе по том питању.

Ili još bolje: on se svojim grehom SAM UVREDIO !

Meni ovo deluje legitimno.

Подели на овим сајтовима

Прочитао сам...али без обзира на став саговорника, вулгарне речи упућене на личној основи су више него неумесне. Верујем да то схваташ.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

On 16. 12. 2011. at 23:17, DarkoV рече

Biću krajnje nevaspitan i loš i gadan i uvredljiv sada: svinjo jedna.

Inače, ako je neko čitao prošli NIN, videće šta i zašto i kako, ja sam npr. čitao i baš je o njemu bilo.

Imenom, prezimenom, adresom...

Ima isto godina kao i ja, jadničak.

Добро брате!

Видиш на жалост нисам читао то што и ти брате мој!

Нека буде да јесам то ,како си ме окарактерисао!

Слобода је тешко бреме...

Подели на овим сајтовима

Незамисливо ми је да се одрекнем своје деце.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Јапете, морам да ти одам признање...

Од када висим по форумима нисам видео да је неко изврнуо и тему о којој се говори и комплетну теологију наопако у овако мало речи...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

On 16. 12. 2011. at 23:28, Japet рече

Добро брате!

Видиш на жалост нисам читао то што и ти брате мој!

Нека буде да јесам то ,како си ме окарактерисао!

Слобода је тешко бреме...

Ma dobro, ali kako si bre mogao?

Mislim, stvarno...

Pa i da nisi, vidiš valjda ovo sada?

Подели на овим сајтовима

On 16. 12. 2011. at 23:31, nishizawa рече

Од када висим по форумима нисам видео да је неко изврнуо и тему о којој се говори и комплетну теологију наопако у овако мало речи...

Добро, реците ми где грешим!?

Ако грешим у свему онда ми покажите пут како треба!

Шта изврћем, како је изврћем???

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2011. at 15:50, GeniusAtWork рече

Prognan zbog homoseksualnosti

Izvor: B92

Kuršumlija -- Nakon što je odlučio da javno prizna da je homoseksualac, roditelji i skoro sva rodbina ga se odrekla, a zatim je morao i da napusti rodno mesto, Kuršumliju.

20493886684e7cb6b42f0e5047055160_368x259.jpg

Kuršumlija

Stefan Radović ima 19 godina, a nema prihode, siguran obrok ni mogućnost da se školuje.

Stefan Radović javno je rekao ono što niko u njegovoj sredini nije bio spreman da čuje. Opisao je svoje odrastanje i kako kaže, torturu kojoj je bio izložen od svoje 10. godine.

"U Kuršumliji kad prođem ulicom, bilo sa kim da sam, strašno je. Pederčino, treba te ubiti, majku ti pedersku... I do sad je sve moje bilo zatvoreno u sobi. Najbolje godine su mi prošle zatvorene u sobi", kaže Radović.

Stefan kaže da je zato i odlučio da javno kaže kroz šta je prošao i da je bio svestan posledica. Ipak, nije očekivao da će ga i porodica odbaciti, a otac istog dana izbaciti iz kuće.

"Ne kajem se što sam to priznao. Ne kajem se što sam rekao, jer očigledno sve se sme reći sem istine. Ja barem više ne živim u bilo kakvoj laži, ali nisam ovakvu reakciju očekivao. Očekivao sam da će biti ljut par dana, neće pričati, ali da me izbaci iz kuće, da ga uopšte ne zanima gde sam, šta sam, kako sam, to nisam očekivao", kaže Radović.

Stefan je trenutno u selu pored Niša. Prihvatila ga je porodica njegove drugarice, ali oni još ne znaju razlog zbog koga je izbačen iz kuće.

"Sestra koja je prva godina mi se javi, zove me. Od nje imam podršku. Drugi ne. Tetka iz Novog Sada me zvala, svašta mi rekla. ... da im se ne obraćam, da sam sa njima završio", kaže on.

Stefan kaže da ga ni majka nije zvala da ga pita kako je i da li se snašao. Stefan se, kaže, ne boji posledica, ni šta će biti kada i sredina u kojoj je sada sazna da je homoseksualac. Priznaje, ipak, da se boji da ga svi ne napuste i da sa 19 godina ne ostane na ulici.

Izvor

Подели на овим сајтовима

On 16. 12. 2011. at 23:31, nishizawa рече

Мислим да је то Јапет учинио из незнања, а не из зле намаре.

Јапете, ни Бог се нас не одриче,не одустаје од нас, него нам увек изнова, и изнова даје шансу, све до краја нашег овоземаљског живота.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Родитељска љубав,чиста,непатворена и целосна, ако заиста постоји у поменутим категоријама, подразумева немогућност одрицања од сопственог детета...какво год да јесте.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Па људи браћо (и сестре) нека свако погледа себе и запита се - како то да ме се Бог није одрекао и поред свега?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pomaze bog svima,

Sve nas je bog stvorio razlicitima i ako hocemo da budemo braca onda se trebamo i uvazavati sa svim razlicitostima.Nije moje da sudim ,ali mislim da mladi g.Stefan preteruje,da ne upotrebim neku tezu rec,jer po meni otac i majka barem ,kao ni uza rodbina nemogu da se odreknu svoga deteta,ako je sve u redu sa njihovom verom u boga.Jer kako nam predoci brat Stefan ili se to on sprda sa oprostenjem ili tendenciozno pise.Pojavu ka istopolnom sexualnoscu smatram bozjom kaznom i anahronom ponasanju njegove genetike,pa neka malo poradi na tome,molitvom i (mozda je prejaka rec) lecenjem,ali kazem pre svega molitvom u tisini.A ne da kako on kaze otvori dusu i javno obelodani da je gej,cak i one koga to neinteresuje.Izvinite ako je ovo moje misljenje u manjini i ako je nedaj boze pogodilo koga.Dodacu jos,sobzirom da ovo nije usamljeni slucaj,svima nima porucujem...isticite pozitivne osobine i znanja koja mogu i drugi da nauce ,a nesto sto je privatno i samosvojstveno,ostavite za tamo gde mu je i mesto...na ispovedi i molimo se bogu za sve vas. Pozdrav.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Poštovani mboškoviću,termin Božija kazna je neprihvatljiv,jer Bog nikako ne kažnjava,On nema budući, da je ljubav,želju,potrebu za kažnjavanjem,jer ljubav to nije sposobna da uradi.Dečko koji je otvorio dušu,otvorio ju je jer ga je očigledno mučilo to što jeste,a okolina,društveni moral ga teraju da to krije u sebi da ne bi bio od istih osuđen.Ne mislite li da je to pretežak teret za jedno mlado biće prvenstveno?I zar nije prvo ljudski pa i hrišćanski što je očekivao da ga njegovi razumeju?Zar se čovek prvo ne oslanja na svoje,roditelje,rodbinu,prijatelje?

Dobrodošli na forum :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...