ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:39, Tanja ex Petrija рече a ti jel imas decu ? Хахахахахахах ајхахахахах Сања ћу то питање! И колико имаш година!???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:41, Japet рече Хахахахахахах ајхахахахах Сањаћу то питање! И колико имаш година!???? Цитат To treba prvo da pitas ove roditelje... ako dete ima pravo na "slabost", oni imaju jos i vise... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:39, Tanja ex Petrija рече a ti jel imas decu ? Imam, sto pitas? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:37, iurisprudentia рече a sta ako ne zeli, oce covek da bude gej, lepo mu. Hipoteticki me zanima. Takodje mi je zanimljivo sto si krenuo da ti razumes njegov problem i da mu je to problem. Mozda m uto nije problem? Mozda mu je sasvim udobno da bude gej? Ili njoj. Рекао сам - "трудићу се да му помогнем да разуме свој проблем", управо зато што се можда не би сложили да је то проблем. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Dok mi je ove pameti ne bih zbog toga nikad izbacila sopstveno dete i okrenula mu leđa.Ne bih se trudila čak ni da ga promenim,jer znam da se mnogi rađaju kao homoseksualci,naravno i to je posledica ljudske pale prirode.Trudila bih se da mu pomognem, ako izrazi želju da se bori i izdigne iznad svoje prirode,u protivnom,poštovala bih njegovu volju.I prihvatila je.Jednako bih ga volela i da je gej i da je strejt.Inače njihov krst je možda jedan od najtežih,jer rađajući se sa takvom prirodom,oni koji odluče da se izdignu iznad nje imaju veoma tešku i bolnu borbu,težu,mnogo puta od nas koji smo hetero. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:34, Walter рече И NATO-ваца, здравих и напредних по свим белосветским ''природним'' мерилима... И још по неких ...такође ''здравих и напредних''.. Први признамо да НЕМА ''здравих'', него да смо сви ''болесни'' ... Лекару излечи прво себе... Када кажем "здрави" мислим на бар колико-толико умно здраве. Наравно да смо сви ми болесне били хетеро или хомо, а то је најтежа болест-смрт. Али веома је тешко о воме говорити нарочито у једној овако килавој расправи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:46, obi-wan рече Imam, sto pitas? tvoje dete nema pravo na slabost ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:53, Иван Цветковић рече Када кажем "здрави" мислим на бар колико-толико умно здраве. Наравно да смо сви ми болесне били хетеро или хомо, а то је најтежа болест-смрт. Али веома је тешко о воме говорити нарочито у једној овако килавој расправи. sta znaci kilava rasprava ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:53, Tanja ex Petrija рече tvoje dete nema pravo na slabost ? Sta je to "pravo na slabost"? -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:55, Tanja ex Petrija рече sta znaci kilava rasprava ? Rasteze se u nedogled i na kraju bude nereseno Mala sala http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 23:02, obi-wan рече Sta je to "pravo na slabost"? ti nam to objasni ,to su tvoje reci није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 A: Tata ,ja sam gej ! (?) B: E ok sine,a jel znaš ti šta je Carstvo Nebesko? a (sad već malo A) : Ne znam tata B -> A : A jel hoćeš da naučiš? Walter је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:55, Tanja ex Petrija рече sta znaci kilava rasprava ? Значи да ће мало њих извући праву поенту из ње, док ће они који је нису схватили рећи како се на православном форуму говори о хомосексуалцима и како их ми афирмишемо. То тако иде јер је данас један од највећих проблема несконцентрисаност да се чује. Шта да радимо... Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 23:05, Tanja ex Petrija рече ti nam to objasni ,to su tvoje reci To su reci ucesnika ove teme (obrni koju stranu unazad), koje sam ja preuzeo... jer kazu, ovaj decko ima pravo na slabost, a ja kazem da roditelji imaju jos i vise... sta god to bilo... Walter је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 23:10, Иван Цветковић рече Значи да ће мало њих извући праву поенту из ње, док ће они који је нису схватили рећи како се на православном форуму говори о хомосексуалцима и како их ми афирмишемо. То тако иде јер је данас један од највећих проблема несконцентрисаност да се чује. Шта да радимо... steta sto ne vide i ne cuju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука