Mилена КШ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:10, obi-wan рече Kakva tema... I citavo mnostvo pravednika (doduse, neoliberalne orijentacije), koji su odmah - ali odmah! - osudili roditelje, a uzeli u zastitu "jadno" dete... :rolleyes: A nikom recimo nije palo na pamet da je mali bio bezobrazan, pa na sva zvona obelodanio (svima) da je gej, pa je zato isteran, jer je lepo bez razloga obrukao familiju? Naravno da to nikom nije palo na pamet, kako i bi... Izvini Obi ali ko smo mi da sudimo i nagadjamo sta je bilo i kako i ko je kriv?Otkud mi to znamo?To samo Bog zna a nama se svakakve guposti lansiraju preko medija bas zbog reakcije koja je mnogo puta surova. Mrvica ex SANJA је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 A o čemu vi ovdje raspravljate? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:18, angst рече А како је он то обрукао фамилију? Pa npr. tako sto je ceo kraj (iako nije morao, neko je to lepo primetio) saznao da je decko gej... sta kazes, a? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:18, Tanja ex Petrija рече salis se ? Ne. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:20, ljubicica рече Izvini Obi ali ko smo mi da sudimo i nagadjamo sta je bilo i kako i ko je kriv?Otkud mi to znamo?To samo Bog zna a nama se svakakve guposti lansiraju preko medija bas zbog reakcije koja je mnogo puta surova. Pa sto onda sudite ovim roditeljima? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:18, angst рече А како је он то обрукао фамилију? Ispada da je obrukao samo zato sto je gay. Jak razlog(sorry zbog cinizma) http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 A najbolje obozavam ovu redovnu euro standardizaciju - "koji roditelj nije sekapersa i mekusac, taj ne valja!" "Ju, ju, viknuo je na dete... ijuuuuuu, isterao ga napolje, i to njega (konja) od 19 leta! ju, ju, juuuu..." :rolleyes: 0205_whistling kirios1 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:22, ljubicica рече Ispada da je obrukao samo zato sto je gay. Jak razlog(sorry zbog cinizma) Mnogima je to - gle cuda - jak razlog. Ili mozda smatrate da ovi roditelji treba da budu kao kamen, bez osecaja i tako to? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Они којима је тешко да гледају тему или да је коментаришу, нема потребе да се позивају на СПЦ. Ово јесте болна тема али тема где ми као здрави и разумни људи треба да имамо свој став! А најпре треба као хришћани да полазимо од љубави. Људима који имају проблем са хомосексуализмом и не поносе се тиме они су овде добродошли да разговарамо и да видимо у чему је заиста проблем. Нема потребе тиме да се неко поноси. То би исто било као када би се неко поносио што нема ноге или руке (јер може човек да се роди и без руку и без ногу, па је и то природна ствар (ствар опет ове пале природе) али то није нешто што је баш за понос. И нико неће ићи да убија децу без руке у без ноге (сем нациста и умоболних људи). Зато, ако овако ствари поставимо онда нећемо убијати ни хомосексуалце . У овом случају, хомосексуализмом не треба да се нико поноси него да победи. Како ће победити? Тако што ће указати на бесмисао тога. А бесмисао води у ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:22, obi-wan рече Pa sto onda sudite ovim roditeljima? ko im sudi ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:24, obi-wan рече Mnogima je to - gle cuda - jak razlog. Ili mozda smatrate da ovi roditelji treba da budu kao kamen, bez osecaja i tako to?Да ли треба да расуђујемо као хришћани, или као муслимани? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:21, obi-wan рече Pa npr. tako sto je ceo kraj (iako nije morao, neko je to lepo primetio) saznao da je decko gej... sta kazes, a? Uh, jaka stvar! Baš bi me bilo briga šta će neko da priča o mom detetu ili o meni :rolleyes: Seljačka posla... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:26, Tanja ex Petrija рече ko im sudi ? Milka Planinc. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 да се оградим, ја не мислим да ико икога може да обрука и дефинитивно није хришћански одгурнути ближњег ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:22, obi-wan рече Pa sto onda sudite ovim roditeljima? Ja licno ne sudim nikome. Samo mi je ipak nerazumna reakcija roditelja.Da sam na njihovom mestu ne bih isto postupila nego civilizovano sela i porazgovarala. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука