Jump to content

Tata, ja sam gej!

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 15. 12. 2011. at 19:25, Tanja ex Petrija рече

pa pokrij se usima i cuti :)

Или немаш мозга да скапираш шта сам хтео рећи ,или си се нашла прозваном... stadaradim

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 437
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 15. 12. 2011. at 19:30, Зосима рече

Или немаш мозга да скапираш шта сам хтео рећи ,или си се нашла прозваном... stadaradim

nemam mozga :(

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2011. at 19:30, Зосима рече

Zoske,Zoske...vodi računa o rečniku,nema potrebe za vređanjem.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Због непоштовања моје маленкости,ех Петрија и Александрида иду два дана на игнор листу...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Видим ја да овде дискриминише свако сваког због свега и свачега :)

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2011. at 19:45, Зосима рече

Због непоштовања моје маленкости,ех Петрија и Александрида иду два дана на игнор листу...

ufffffff

ne znam kako cu preziveti

dobro je da mi nisi roditelj,verovatno bi me se odrekao :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Dobro došle u klub ignorisanih feminiskinja na Zosketovoj listi.Ja sam već tamo. maher

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2011. at 18:52, iurisprudentia рече

Evo zvbonko ni ovo nije nas problem:

Sto pored sve nauke koje zbori da to nije stvar izbora, neko u ovom drustvu misli da su roditelji nesrecnici.

Homoseksualnost nije stvar izbora. Biolosko za njih je isti pol. To njima biologija trazi ne idu oni namerno protiv nje. MIsliti da neko ide namerno protiv svoje biologije je ludilo.

Ја мислим да је и те како ствар избора!!!Па колико ми се чини нема општег става, закључка шта је хомосексуалност, да ли је ствар избора, настраности, урођености, болести...?

Хомосексуализам управо води против себе, чим нема живота као крајњу инстанцу онда се радио о самонегацији и ради против себе!

Биологија много шта захтева, али су се многи са биологијом изборили!!!!

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2011. at 19:45, Зосима рече

not_i jahojao234 :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: sHa_sarcasticlol

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2011. at 19:21, Зосима рече

Ја нисам родитељ,али морам рећи једну ствар,за све вас душебрижнике за децу.

Колико овде на форуму,у Цркви,и уопште у земљи Србији,има разведених бракова и деце из тих бракова!?

Како објаснити детету да ти више не волиш његову мајку-оца него другу тету,или чику ?

Моци је ставио један добар мотивациони постер,који гласи : "Највећа срећа за дете је да волиш његову мајку"

И сад овде неко попује и критикује друге родитеље за њихове грехе према детету.

И да се разумемо, ја ни у овом случају никог не осуђујем,него просто,ја рецимо тамо где сам танак,покријем се ушима и ћутим...

љуби те брат, трабуњаш

тури и мене на листу 4869

Подели на овим сајтовима

Otvaram ovu temu da bi sva braća i sestre koja su istopolne orijentacije, moga ovde to otvoreno da kažu. Ne bojte se ničega, naići ćete ovde na ljubav, možda ne i razumevanje, ali sve je anonimno, tako da samo napred. Prvi korak je najteži, a ovaj ovde je tako lak.

Vaša imena ne morate govoriti, i možete se učlaniti samo pod pseudonimima.

Ako osećate težinu toga što nosite na svojim plećima i toga što jeste, recite.

JA SAM GEJ..

Ne mogu vam obećati podršku, ali vam mogu obećati da ćemo vas poslušati i voleti.

Dakle brate geju, i sestro geju, ... imate temu...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Илићу,пошто је и твој мозак на нивоу Петријиног идеш на игнор листу...ма уствари ко вас бре све .....,одох са форума...

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...