Зосима Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Свака част царе, кад би било више оваквих људи у Србији...ово је бре први, мали трачак наде и оптимизма за неки бољитак у овој земљи... Не будите лењи,одслушајте човека ! Млађони and Sinergija је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 No hope Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Да, послушао сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 надам се да ће преживети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Polako se ova priča zakuvava,i tek slede rerakcije... Tijanić o skandalu na RTS-u: Nisam gledao TV! Posle izrečenih „prozivki“ na račun ministra Dačića i tužioca Radisavljevića, savetniku ministra zdravlja Ljubi Milanoviću uskraćeno odobrenje iz Ministarstva da „širi priču“. Prvi čovek Javnog servisa tvrdi da nije gledao Milanovićev nastup o kom bruji pola Srbije. Gostovanje Ljubiše Milanovića, specijalnog savetnika ministra zdravlja u Jutarnjem programu RTS-a, u kome je „isprozivao“ državni vrh, napravilo je pravu pometnju. Dok iz Ministarstva zdravlja ne daju odobrenje Milanoviću da „širi priču“, a on za S media portal potvrđuje da je istina sve što je rekao, u Javnom servisu je – tajac! Generalni direktor Aleksandar Tijanić nije bio preterano voljan za razgovor. Na naše pitanje da li su ga kontaktirali iz Ministarstva policije ili Tužilaštva, kako bi odgovorili na Milanovićeve „prozivke“, Tijanić je odgovorio: -A o čemu je reč? Nisam gledao Jutarnji program i nemam pojma šta se dešavalo! S media portal nije uspeo da dobije ni tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala Miljka Radisavljevića. I on je, da podsetimo, direktno prozvan u jednoj od najgledanijih emisija Javnog servisa, i to od savetnika ministra. Radisavljević je preusmerio pozive... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Ja radim u Min. zdravlja. Na jednom projektu. Savet svima - preskočite ovu temu. Manite se prolaznih vrednosti i prigrlite večite i Bogom dane talente. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 А да није којим случајем у питању кампања Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Ja radim u Min. zdravlja. Na jednom projektu. Savet svima - preskočite ovu temu. Manite se prolaznih vrednosti i prigrlite večite i Bogom dane talente. Што јес јес, прочитах на оној теми о страху да је то страст мешања у политику gringrin Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 A sta je bilo nereformisano zdrastvo razlog neprimanja u EU? Mada tako ide kada nemamo saradnju agencija nemamo ni rezultat. Trebaju nam novi ljudi svud. Ali ne ideoloski novi ljudi, nego mladji ljudi, cela ova garnitura koja je ucila poslovanje preko devedesetih da ode. Pritom ne mislim na politicare vec na sudije, tuzioce, inspektore, timove za suzbijanje tih problema. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Што јес јес, прочитах на оној теми о страху да је то страст мешања у политику gringrin Jok. Ovde se radi o ljudima koji se boje da rade svoj posao. Lepo kažem, pusti to... Ima pametnijih stvari. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Ja radim u Min. zdravlja. Na jednom projektu. Savet svima - preskočite ovu temu. Manite se prolaznih vrednosti i prigrlite večite i Bogom dane talente. Овај народ има један општи таленат, да трпе лопуже на челним позицијама у држави,и ти нас сад тераш да затварамо очи... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Овај народ има један општи таленат, да трпе лопуже на челним позицијама у држави,и ти нас сад тераш да затварамо очи... Kada budem hteo da napišem da zatvorite oči, napisaću: "Zatvorite oči". A kada želim da kažem da preskočite ovu temu onda tako i pišem. Ja sam insajder a vi ste pametni ljudi. Eto. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Ово су опасне фреквенције. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Зосима, сада ти ако имаш стрпљења , одгледај ово.....нећеш зажалити (одлична прича!). Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 http://www.vesti-onl...-milijardu-evra http://www.vesti-onl...o-rat-korupciji ...и никоме ништа... Проф. др Драгана Јовановић је, уколико се добро сећам, навела и имена, и то поодавно... Него, требало би озбиљније апеловати на "корупцију одоздо". "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука