Jump to content

Путин спаситељ

Оцени ову тему

Justin Waters

Препоручена порука

Након ове вијести:

http://www.blic.rs/V...pre-diktatu-SAD

Остаје још само да се помолимо:

Молтива Путину

Предсједниче руски

Утјешитељу човјече истине

Који си свуда у политици и све испуњаваш

Ризницо мушких способности и даваоче слободе

Доћи и освоји нас

И очисти нас од сваког америчког утицаја

Спаси благи животе наше

Јер си ти истинити предсједник који испуњава све и сва и теби пева сва Србија у све векове векова амин

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

na stranu to sto mi smeta pokusaj instrumentalizacije Crkve o cemu sam pisao, ali ovo u clanku Blica je tacno.

realno Putin jeste podigao razvaljenu Rusiju i jeste bitan. dakle ne pricam o tome da li je tamo sve uredu ili ne...

ps: cak mislim da bi zaista bilo najbolje da ostane na vlasti bez obzira na sve ono sa cime se ja uopste ne slazem

• Волим 1

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Putin jeste podigao Rusiju ali ne treba ga ni previse uzdizati.Rusija je ipak drzava u kojoj su mafija,korupcija i druge lose stvari na visokom nivou.Propaganda ipak moze od svakog coveka da napravi malog "boga".Setimo se samo Obame.

Подели на овим сајтовима

Само једно их мучи: Путинова Русија није – Србија из ’96!

13. 12. 2011 10:28 | Факти

Бела кућа похвалила и охрабрила недељне демонтрације у руским градовима (Фото: Факти)

Вашингтон – Американци и у Русији подржавају – своје. Бела кућа је оценила да недељни протести присталица прозападне опозиције, која није успела да освоји ни једно једино место у Државној Думи, сведочи о побољшавању стања демократије у Русији.

„Демонстрације до којих је дошло у Москви и другим руским градовима – саопштио је портпарол Беле куће Џеј Карни – добар су знак за све оне који подржавају демократски процес. Добро је и то што су руске власти дозволиле протесте и што се у њих нису мешале“.

Ехо није изостао. Они који су чекали зов трубе из Вашингтона, одмах су најавили формирање организационог комитета за оснивање протестног покрета „За поштене изборе“.

Очито, Вашингтон покушава да у Русији понови оно што му је пошло за руком у Србији 1996. године. Вероватно „у рукаву“ има и неку варијанту „Гонзалесове комисије“.

Само им једно фали: Русија Владимира Путина – није Србија!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

na stranu to sto mi smeta pokusaj instrumentalizacije Crkve o cemu sam pisao, ali ovo u clanku Blica je tacno.

realno Putin jeste podigao razvaljenu Rusiju i jeste bitan. dakle ne pricam o tome da li je tamo sve uredu ili ne...

ps: cak mislim da bi zaista bilo najbolje da ostane na vlasti bez obzira na sve ono sa cime se ja uopste ne slazem

Направио је надуван балон. Свана изгледа велика и моћна, изнутра је шупља. Подигао је јер продају ресурс којег не прозиводе него имају и изобиљу. Дакле да им није гаса, могли би да се сликају. Зато колико су се подигли, толико потенцијално и могу да се брзо издувају. Путин дакле вуче једну високо корумпирану земљу као глобалној хегемонији....то ти је као да са поквареним аутомобилом кренеш да дивљаш по путевима, док у сваком моменту може све да крене ка отказивању. А док год овакве месијанске пароле живе гдје се један човјек, а не систем, супротставља глобалном свјетском поретку...не могу никако другачије да се заврше него пропашћу и то релативно брзо. Историја показала много пута.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Дакле да им није гаса, могли би да се сликају.

Imali su Rusi gasa i ranije ali nisu imali Putina.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Направио је надуван балон. Свана изгледа велика и моћна, изнутра је шупља. Подигао је јер продају ресурс којег не прозиводе него имају и изобиљу. Дакле да им није гаса, могли би да се сликају. Зато колико су се подигли, толико потенцијално и могу да се брзо издувају. Путин дакле вуче једну високо корумпирану земљу као глобалној хегемонији....то ти је као да са поквареним аутомобилом кренеш да дивљаш по путевима, док у сваком моменту може све да крене ка отказивању. А док год овакве месијанске пароле живе гдје се један човјек, а не систем, супротставља глобалном свјетском поретку...не могу никако другачије да се заврше него пропашћу и то релативно брзо. Историја показала много пута.

Но.1

Никада ниси био у Русији

Но.2

И пре су имали исте ресурсе али су им купили туђи...

Погледај мало како је било у Русији за Јелцина и Горбачова!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

da ali sve ovo isto vazi i za ameriku.

dobro ovde nije rec o americi ali ocigledno je da u sustini postoje samo dve strane u ovoj prici...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Након ове вијести:

http://www.blic.rs/V...pre-diktatu-SAD

Остаје још само да се помолимо:

Молтива Путину

Предсједниче руски

Утјешитељу човјече истине

Који си свуда у политици и све испуњаваш

Ризницо мушких способности и даваоче слободе

Доћи и освоји нас

И очисти нас од сваког америчког утицаја

Спаси благи животе наше

Јер си ти истинити предсједник који испуњава све и сва и теби пева сва Србија у све векове векова амин

Bas neukusno, obzirom da znamo sta ti je posluzilo kao podloga... ako imas brate frustracije, ne moras ovako nisko da se spustas...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Slicno misljenje i ja delim, ali mnogi danas namerno zmure na niz sasvim ociglednih cinjenica...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Putin jeste podigao Rusiju ali ne treba ga ni previse uzdizati.Rusija je ipak drzava u kojoj su mafija,korupcija i druge lose stvari na visokom nivou.Propaganda ipak moze od svakog coveka da napravi malog "boga".Setimo se samo Obame.

Mafija i korupcija su se upravo namnozili u vreme jakog zapadnog uticaja, u doba Jeljcina i pre... to nije proizvod danasnjice, nego nasledje proslog vremena...

Подели на овим сајтовима

Mafija i korupcija su se upravo namnozili u vreme jakog zapadnog uticaja, u doba Jeljcina i pre... to nije proizvod danasnjice, nego nasledje proslog vremena...

Као што је и Кеј Џи јусд-ту-Би Путин... :)

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...