Margareta Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Pokušala sam sve, pa hajde ovde da pokušam, možda mi se posreći... naime, tema za seminarski mi je Roba i njena osnovna obeležja. Ja veze sa ekonomijom nemam, to mi je neki prolazni predmet koji ne znam zašto imam na veterini.... i, jedina literatura na internetu mi je Kapital, pa vidite koliko sam srećna- ništa ne kapiram i psujem ceo dan. Bila bih vam zahvalna ako neko može na bilo koji način da mi pomogne, puno će mi značiti. Hvala unapred Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Чекај да се појаве форумски економисти, ваљда ће приметити тему... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Ja nisam ekonomista ja sam pravnik ali na pravima imamo neke osnove ekonomije. Da li ti treba literatura ili sta? Imas li jos koju informaciju? Jer ne znam stvarno sta podrazumevaju pod "roba" za pocetak vikipedija; http://en.wikipedia....%28economics%29 Javi mi se na pp ako ne kapiras bas najbolje ove termine ja sam ih taze ucio i mogu svaki da ti objasnim ukratko i jasno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 а књигу из дотичног предмета јел имаш? ја сам сточар,давно сам положио те основе економије ,контам да у књизи бар можеш да наћеш смерницу за семинарски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 imam smernice- vrednosti robe i teorije o vrednosti robe. To je to. Iurisprudentia, ima na engleskom mnogo, ali ja ga, nažalost, slabo znam Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 imam smernice- vrednosti robe i teorije o vrednosti robe. To je to. Iurisprudentia, ima na engleskom mnogo, ali ja ga, nažalost, slabo znam Tu su dakle osnovne teorije cene + josh nesto dodatno. Margareta је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука