Zayron Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Sex-koferi za malu djecu Sexkofer "Demokratski zanat" naziva berlinski Senat izvršenje Gender-Mainstreaming politike u osnovnim školama. Od početka nove školske godine, preobraćaju se djeca od prvog razreda na toleranciju prema protuprirodnim seksualnim nagonima s pomoću "sexkofera" . Mjere protiv homofobije je berlinski Senat jednoglasno prihvatio već u Veljači 2010. Radi se o akceptanciji homo-, bi-, trans- i interseksualnih osoba. Kreaciju sexkofera provela je udruga "QUEER FORMAT", koja je izradila i školski priručnik od 173 stranica o homoseksualnim načinom života. Iz tog priručnika nastavnici uče kako djecu privesti na mastrubaciju i orgazam kroz pantomimne igre, i kako obraditi homoseksualne časopise. Nastavnici imaju zadatak djecu ohrabriti na homo-, bi- i transeksualno iživljavanje. Taj sex-program nije zamišljen samo za biološku nastavu, nego obuhvaćava i homoseksualnu umjetnost i povijest. U nastavama za religiju djeca uče da su Biblijske teze zaostale i da danas više ne vrijede. Pseudokršćanska stranka CDU (demokršćanska unija) radikalno promiče sexpolitiku za malu djecu, njihov berlinski političar za obrazovanje, Sascha Steuer, podržava slikovnice - nalaze se u sexkoferima - u kojima se vole dva princa. Već 1995 su masonski UNO (Ujedinjeni narodi) prihvatili koncept o Gender-Mainstreamingu. 1999 je potpisom Amsterdamskog-ugovora EU obavezala sve njene članice na Gender-politiku. Gender-politika inače niječe postojanje muškog i ženskog spola. Velika Britanija i Australija su već iz dječjih putovnica izbrisale pojmove otac i majka i izmjenili ih s "Roditelj 1" i "Roditelj 2". Georgia Guidstones Svijetska masonerija je 1978 isklesala na "Georgia Guidstonesima" svoj konačni cilj, a taj je: smanjiti svijetsku populaciju na 500 milijuna. Uz ratove i epidemije svijetske narode reduciraju i s Gender-Mainstreamingom. Ta bolest je do sada zahvatila samo "zapadni" svijet. Spas za degeneriranu Europi vidim još jedino u konzervativnim revolucijama europskih desničara ili njenoj islamizaciji, koja je vjerovatnija, jer je dobri dio europskih muslimana uspjeo sačuvati zdrave zakone prirode u svom društvu, dok homoseksualizirani Europljani glume Boga i misle da mogu prirodu prevariti, koja će ih kad-tad itekako kazniti - ona nema milosti prema onima, koji njene vječne zakone ignoriraju. Svijet nije stvoren za narode koji se ne žele množiti i samoodržavati! http://www.blog.hr/p...malu-djecu.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Za ovo znam jos kad se u Svajcarskoj podigla frka- pa sve "prekrio snijeg".... Tesko nashim potomcima u ovakvoj demoNkratiji. I sve ce biti teze imati zdravo i normalno potomstvo, porodica treba da je najodgovornija za podizanje novih generacija, nazalost, vecina je jedva docekala ovakve mere odozgo da bi opravdali svoju neodgovornost i decu prepustili drustvu kao vaspitachu. Zivim u srcu te Evrope i znam koliko je truda potrebno da deci predstavish i objasnish razliku vestackog, nametnutog zivota i svega onoga sto ih uce od pravog, istinskog zivota koji treba da vode. Roditelju koji od dece hoce da napravi hriscane, sve je teze, a i njima da se snadju. Spasi, Gospode. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Posle skoro 70 godina Evropa je opet pod Nemackom dominacijom no to i nije tako bitno. Bozja promisao verovatno jeste da se islam rashiri, jer su hriscani odstupili od vere, ostalo je samo ime koje nose. Istinski vernici su malobrojni i gledaju ih kao strano telo koje treba izolovati, jer otvoren rez nije jos zvanicno dozvoljen. Obicnom coveku ostaje jos da urla na ulici uz mogucnost da ga odvedu, naravno da bukom ne remeti vecni mirni san ostalih. Evropa spokojna spava uvijena u debeli sloj sala koji amortizuje i najmanji pokret savesti. -Владимир- and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 zakasnih na Liturgiju, izem ti i Nemce i seks kofere :angry: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Iuris gde si sad da mi opet malo nabijas na nos moju paranoju teorije zavere? PS: ja se u taj moj nemali nos uzdam, a ti se i dalje uzdaj u ono sto pise u tvojim knjigama pa i dalje neces videti dalje od svog malog nosa Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Ne postoji teorija zavere. Postoji zavera. :wacko: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 AAAA човјече па докле ово иде!!! Некда моја бака говорила: "ма све је добро, само да ми син не постане Битлус." (мислећи на момке који имају дугу косу и слушају "The Beatles"). A од чега да ја данас/сутра стрепим за своју дјецу? jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Ja to vidim da će nas za 300-500 godina nestati nas Evropljana isto kao što je nestalo Kelta i Ilira pa potom Helena i starih Latio Rimljana dakle pravih latina. Ostaće u životu od Evropljana samo Sloveni koji će se s Rusima spojit u Slaviju, svi ostali narodi će jednostavno isparit. Zato mi panslavisti i radimo to što radimo, pripremamo za za taj dan D kad će nestati posljednji Evropljani kao posljednji Mohikanci. mirjanap је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Ma sta ja pisem, sad pogledah kompletan blog. Pa dal vi stvarno verujete u ove gluposti koja pisu ovde? Jel vi ljudi imate TRUNKU kriticke misli ili odma prihvatate jer vam se svidja? Pa uvijeno da se ljudi pecaju.....a vi se samo pecajte. Ovaj blog je pouzdan koliko Kurir i Pecat zajedno. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 http://www.vesti-online.com/Dijaspora/drzava/Svajcarska/Vesti/143209/U-obdaniste-sa-seksi-koferom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 http://www.vesti-onl...a-seksi-koferom Nije problem pocetak teksta, vec nastavak u onom blogu. Dakle nije problem postojanje te vrste seksualnog obrazovanja vec deo teksta koji to objasnjava kao neku zaveru. A ko veruje da je ovo neka "zavera" pff... neka veruje. Zabole me. ljudi veruju da nismo sleteli na mesec, al sta se mene tiche sta umislja neko? Deci i treba pristojno seksualno obrazovanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 trebalo bi se zapitati ko je taj shto NEMA tu trunku.....mislim kriticke svesti, nego tone sa stadom koje prihvata sve sto mu se servira kao nacelo modernog, naprednog i nezatucanog:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 PS: ja se u taj moj nemali nos uzdam, a ti se i dalje uzdaj u ono sto pise u tvojim knjigama pa i dalje neces videti dalje od svog malog nosa Имаш опасну њоњицу, а? Видео сам на оној слици да је нагорела од сунца али је управљена према нама па не може да јој се примети величина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 trebalo bi se zapitati ko je taj shto NEMA tu trunku.....mislim kriticke svesti, nego tone sa stadom koje prihvata sve sto mu se servira kao nacelo modernog, naprednog i nezatucanog:) Ja ne prihvatam nista, ja to nisam izglasao niti je to u mojoj zemlji. Ali je svako odsustvo kritickog razmisljanja ideja' UF TO JE ZAVERA" etc.. Dal je dobro ili nije nemam pojma. Ali ne ulazim po defaultu u stanje "ovo mora da je lose" Mislim da je sexualno obrazovanje vise nego pozeljno. Perventiva za mnoge stvari, nezeljene trudnoce, polno prenosive bolesti i generalno za sex kao taboo temu. Svi ga praktikujemo. Sad dal je ovaj kofercic u redu, ne znam. Ali znam da sigurno nije ni strasan niti rat protiv covecanstva kako ga u blogu prikazuju. A zatucano, staro i nenapredno je odmah osuditi i lupati da su to neke svetske zavere. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Hvala Bogu sto mi decu seksualno nije vaspitala napredna Evropa, a nadam se da nece ni unuke. Roditelji nose odgovornost, pogovo je lakse sada kad nema tabua, gde ima ljubavi i bliskosti u porodici, o tome se normalno i otvoreno prica. Ima zavere, kad kazem ZAVERA zar ne primecujesh odavno da se ide na to bas da se deca odvoje od roditelja, crkve, familije ne bi li ih napredni zapad vaspitao kao poslushne robove, mashine za pravljenje kapitala, prestrashene i preplasene, naucene od malih nogu da zive na sedativima i drogama ne bi li lakse podneli serviranu demokratiju i kroz propagandu homoseksualizma kao SLOBODE??? Pokolenja se vaspitavaju da su robovi greha i svake mentalne zatucanosti. Robovi zabluda i laznih sloboda. Robovi nametnutih vrednosti (porodica je predvidjena da umre, zar nisi primetio/la da porodica postoji samo na papiru, sluzi za donosenje na svet odbacenog od porodice clana jer se ista raspada) Nudi se sve i svasta u zamenu za osnovne vrednosti (porodica, ljubav, zrtvovanje, odgovornost), svakakve sharene lazhe. Je l ti ne umesh ili neces umeti da vaspitash svoje dete, nego ces ga lagodno prepustiti nekom tamo, mozda prikrivenom pedofilu u skoli koji ce da ga ubedi da je voleti suprotni pol zatucano??? A sad razmisli koliko je sve to GLOBALNO, kad je POCELO i KUDA vodi. U cijem bi to sve bilo interesu? Povezi politicke, ekonomske i socijalne dogadjaje i potrese. Ako i dalje ne vidish vezu, onda se ne radi o zaveri nego sasvim slucajnom istovremenom potopu citavih generacija, moze biti i to, nije ni bitno, bitno je kako ostati normalan i spasiti ono sto vredi danas:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука