Jump to content

Владимир Димитријевић: Мистика црквене кризе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Спрдња је он још од кад се борио против Хари Потера...

Само што тада то још људи нису капирали...

Ma jok nismo kapirali...

Od njegove jedne knjige koju sam čitao ima više gluposti možda u Mein Kampf ili u Ispovestima kupoholičarke.

Ali šta ja znam, meni su ti agenti Novog Svetskog Poretka isprali mozak da bi mogle da zacare Antihrista preko Ujedinjenih Nacija, koristeći se Koka-Kolom, Paradom srama tj. ideologijom homoseksualizma i knjigom Hari Poter i Red Feniksa.

Da ne zaboravimo i marionetske vlasti u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

Да додам коментар.Г. Влада је моју цркву изложио подсмеху тако што је олтарски део без иконостаса ставио на насловну страну своје књиге Царево ново рухо.Када сам га позвао телефоном он се извинио јер ето није знао да је црква још у изградњи,каже,њему су дали фотографију олтара и рекли да је то прокатоличка црква без иконостаса.Иначе познајем га још од раних 90 -тих.Наравно да имамо иконостас али не због његове реакције.

Подели на овим сајтовима

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Христос је наш иконостас,двери,завесе,Трпеза,олтар и све.

Али када би се неко усудио да скине олтар и врати цркву Цркви,

тј. да народ приближи путиру,то би био РАСКОЛ невиђених размера.

Јер је велико питање,да ли народ,свештенство,епископи хоће слободу у Христосу,

или христа у тамници."Бекство од слободе"Е.Фром,мада је и он побегао од Христоса,бар у књигама.

А што се тиче В.Д. он лако може да догура до глоговог коца.

Мислим,не он,него да га једног дана видимо као носи колац по Србији,

и јури Потере,Вампире,Мадоне,Гаге,Паписте,Екуменисте,Новотарце,гејице,гејове,

и уопште све који му се нађу на путу.

Али остаје да му пожелимо да се врати свом Јату.

Да оде до свог дивног епископа Хризостома,и да каже Оче опрости,згреших Небу иТеби.

Подели на овим сајтовима

Да,али је сасвим "спуштен" и практично има функцију двери...које су отворене током Литургије pravopop

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Па вакве преграде има по грчким црквама како би се одделили народ и свештенество у наосу. Заградени су амвон и владичански престол, како народ не би прилазио иконостасу за време богослужења.

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...