Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Prelazimo u domen realnog,naučnog civilizacijskog i onoga sa ukusom Čekajte da li mi govorimo o hrišćanstvu uopšte? Ili o mučenicima iz serija Zdravka šotre ps: loš primjer,to bi onda definitivno bilo bez ukusa "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 da..nista tu nije morbidno osim morbidnosti ljudske koja kidishe na hriscana, kao sto su uostalom kidisali na Hrista..... i velicanstvenost potonjih mucenika da ocuvaju svoju cistotu po cenu zivota. Страдање светог Јована Владимира је историјска чињеница. Међутим, морбидно је да човек са одрубљеном главом устане, узјаше коња и одјаше до цркве и тамо се још помоли Богу, па онда умре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Prelazimo u domen realnog,naučnog civilizacijskog i onoga sa ukusom Čekajte da li mi govorimo o hrišćanstvu uopšte? Ili o mučenicima iz serija Zdravka šotre ps: loš primjer,to bi onda definitivno bilo bez ukusa Нису спорни мученици нити њихово мучеништво. Спорне су фантазије које им се приписују и које су ко зна како доспеле у житија (текст су углавном преписивали монаси, а најжешће фантазије су кад монах почне да фантазира - што не значи да сви монаси фантазирају, немојте ме погрешно разумети). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Aleksandre vi ste prilično dobar demotivator za jednog hrišćanina Mogu da vas zamislim kako dajete savjete hrišćanima koje vode u koloseum anajrim је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Aleksandre vi ste prilično dobar demotivator za jednog hrišćanina Mogu da vas zamislim kako dajete savjete hrišćanima koje vode u koloseum ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 emilija za sve jedan veeeeeeeeeliki likefaceeeeeeee dusha је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Видим има ту чланова ЖРУ, који здушно подржавају светитељкино вађење очију, и уопште такав приступ вери. Питао бих ја и Емилију и Тавиту, Огла и све друге који тако мисле...Да ли би ви себи урадили тако нешто? Допустићете ми да одговорим уместо вас. Не би. И немојте да се браните својом слабом вером а великом у оних који су тако чинили. Зашто онда подржавате их ако ви сами немате такве пориве? Они који не мисле да је самоповређивање пут у Рај, ни сами не би то чинили, и стога сасвим исправно резонују. Не причају о нечему иза чега не стоје. sleki and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Sićo nije ti ovo pitajte učesnike farme ili svi mi koji nismo za vađenje očiju fejsbuk grupa anajrim and dusha је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Видим има ту чланова ЖРУ, који здушно подржавају светитељкино вађење очију, и уопште такав приступ вери. Ajde sve ali tek je ovo totalno neukusno -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Виђу, пардонираћеш ме, али све води ка томе. Какав други закључак могу извести, него да је за неке, самоповређивање, сузе, бол и одрицање изгледа једини пут у Рај. Слажем се да је неукусно на такав начин доводити веру на врата некоме. Исто као и за онај филм Клетва. Паганштина на куб. А квадратни корен из паганштине је једино нечастиви. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Viđu Sićolino, post je ,stižu blagi dani, treba mijenjati sebe a za ostalo ćemo posle DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Побогу људи, то што је хришћанство религија којој припадамо не мора да значи да је апсолутно све што је сваки хришћанин икада написао 100% тачно, паметно и смислено, и да ми морамо по сваку цену да верујемо да је тако... Нема бољег доказа за то од хришћанских форума... DYNABLASTER, Јефимија Крунић, Sherlock H. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Ajde borče obrni se jednom put nas i reči, pa pobogu ljudi tada je valjalo ljudima da ih se malo okuraži da bi izdržali nenormalne uslove u kojima su živjeli danas vas niko ne ćera da to radite i onda narod odgovara: Amin "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Прогони су једно - самоповређивање друго. Ако теби није јасна разлика - ја не могу да ти цртам. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука